Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness 

Wellness Sauna Oase

Genieten van complete wellness? Bij Sauna Oase is het heel gemakkelijk om een volledige wellness ervaring te boeken! Naast uw gewone saunabezoek heeft u de keuze uit verschillende lichaamsbehandelingen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een bezoek te brengen aan een van onze rustgevende thermen. Door deze combinatie van ontspannende activiteiten kunt u uw dag precies zo invullen zoals u dat wilt. U heeft de vrijheid om uw eigen programma samen te stellen zodat wij u de perfecte wellness ervaring kunnen bezorgen.

Perfect dagje wellness

Onze saunacabines en baden zijn helemaal gericht op het creëren van een zo aangenaam mogelijke atmosfeer. De temperaturen zijn zo afgesteld dat u perfect kunt ontspannen. Na een saunabezoek is er de mogelijkheid om af te koelen in een van onze cool off zones. Tussen de saunabezoeken of behandelingen door kunt u heerlijk ronddobberen in ons verwarmde zwembad. Na uw dagje wellness kunt u genieten van onze verrukkelijke maaltijden in ons restaurant. Tussendoor kunt u terecht in onze lounge of bar. In de zomermaanden staan het terras en de ligweide tot uw beschikking. Reserveer nu uw wellness ervaring in de buurt van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.