Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness 

Wellness Sauna Oase

Genieten van complete wellness? Bij Sauna Oase is het heel gemakkelijk om een volledige wellness ervaring te boeken! Naast uw reguliere saunabezoek heeft u de keuze uit heel veel verschillende lichaamsbehandelingen. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een bezoek te brengen aan een van onze rustgevende thermen. Door deze combinatie van ontspannende activiteiten kunt u uw dag precies zo invullen zoals u dat wilt. U heeft de vrijheid om uw eigen programma samen te stellen zodat wij u de perfecte wellness ervaring kunnen bezorgen.

Perfect dagje wellness

Onze saunacabines en baden zijn volledig gericht op het creëren van een zo aangenaam mogelijke atmosfeer. De temperaturen zijn zo afgesteld dat u perfect kunt ontspannen, zonder dat u het te koud krijgt of juist oververhit raakt. Na een saunabezoek is er de mogelijkheid om af te koelen in een van onze ontspannende cool off zones. Verder kunt u tussen de saunabezoeken of behandelingen door kunt u heerlijk ronddobberen in ons verwarmde zwembad.

Na uw dagje wellness kunt u genieten van onze verrukkelijke maaltijden in ons restaurant. Tussendoor bent u van harte welkom in onze lounge of bar. In de zomermaanden staan ook nog het terras en de ligweide tot uw beschikking. Er zijn diverse aanbiedingen, dus reserveer nu uw wellness ervaring in de buurt van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.