Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness arrangement Arnhem

wellness arrangement sauna & beauty oase

Geniet van een wellness arrangement nabij Arnhem bij Sauna Oase. U kunt genieten van onze saunacabines en baden met een arrangement dat bij u past. Zo kunt u precies bepalen hoe uw dagje wellness eruit komt te zien!

Sauna Oase biedt een breed scala aan mogelijkheden aan wat betreft arrangementen. U kunt onder andere kiezen uit:

  • sauna dagentree;
  • sauna avondentree;
  • entree + massage;
  • entree + gelpakking;
  • sauna ochtendentree.

Met deze overmaat aan mogelijkheden kunt u precies bepalen hoe u uw dag uitstippelt. Bekijk al onze arrangementen en reserveer uw dagje wellness!

Mogelijkheden genoeg!

Daarnaast zijn er vaak interessante acties en aanbiedingen op onze site te vinden. Of u nou een voordelig ochtendje door wil brengen in de sauna of de hele dag in de sauna wil verslijten: er is altijd wel een leuke aanbieding die bij u past! Ontdek van welke acties u op dit moment kunt profiteren.

Bij Sauna Oase kunt u gebruik maken van verschillende faciliteiten. U kunt genieten van diverse baden en sauna’s waar u heerlijk kunt ontspannen. Daarnaast zijn er rustruimtes en cool off zones waar u even stoom af kunt blazen. Zo is er op elk moment van de dag wel een plek waar u naartoe kunt gaan. Of u nu echt tot uzelf wilt komen of op uw gemak een gesprek wilt voeren met anderen: Sauna Oase geeft u de ruimte.

Bent u enthousiast geworden? Aarzel niet en boek uw wellness arrangement nabij Arnhem direct!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.