Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness arrangement

Wellness arrangement

Bij sauna en wellness centrum Sauna Oase kunt u genieten van een wellness arrangement. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zodat u altijd wel iets vindt dat bij u past. Combineer een ontspannen saunabezoek met een van onze behandelingen. Wij hebben alles tot onze beschikking om u een geweldig dagje wellness te bezorgen.

Onbeperkt saunabezoek!

Bent u toe aan een dagje sauna? Dat kan bij Sauna Oase! Wij bieden verschillende sauna arrangementen waarbij u uw hart op kunt halen. Zo kunt u ervoor kiezen voor of na uw saunabezoek een massage of gezichtsbehandeling te ondergaan. Als u maar geen genoeg kunt krijgen van de sauna, kunt u een dagentree reserveren. Deze reservering geeft u de mogelijkheid om van 10.00 tot 23.30 uur gebruik te maken van alle sauna- en badfaciliteiten. Onbeperkt genieten, dus! 

Met een wellness arrangement kunt u voordelig genieten van uw bezoek aan onze faciliteiten. Onze specialisten staan klaar voor u om u een geweldige dagje wellness te bezorgen! Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Oase met uw zelfgekozen arrangement in de buurt van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.