Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness arrangement

Wellness arrangement

Geniet van een wellness arrangement bij sauna en wellness centrum Sauna Oase. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zodat u altijd wel iets vindt dat bij u past. Combineer een ontspannen saunabezoek met een van onze behandelingen. U kunt onder meer kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen, pakkingen en massages. In onze spa heeft u toegang tot heel veel verschillende saunacabines, die ieder met een ander thema zijn ontworpen. Hierbij werken we onder andere met geuren en geluiden. Wij hebben alles tot onze beschikking om u een geweldig dagje wellness te bezorgen.

Onbeperkt saunabezoek!

Bent u toe aan een dagje sauna? Dat kan bij Sauna Oase! Wij bieden verschillende sauna arrangementen waarbij u uw hart op kunt halen en weer helemaal tot rust kunt komen. Zo kunt u ervoor kiezen voor of na uw saunabezoek een massage of gezichtsbehandeling te ondergaan. Als u maar geen genoeg kunt krijgen van de sauna, kunt u een dagentree reserveren. Deze reservering geeft u de mogelijkheid om van 10.00 tot 23.30 uur gebruik te maken van alle sauna- en badfaciliteiten. Onbeperkt genieten, dus! 

Uniek wellness arrangement bij Sauna Oase

Met een wellness arrangement kunt u voordelig genieten van uw bezoek aan al onze faciliteiten. Onze specialisten staan klaar voor u om u een geweldige dagje wellness te bezorgen! Reserveer direct om zeker te zijn van een bezoek op de door u gewenste datum. Kom heerlijk ontspannen bij Sauna Oase met uw zelfgekozen wellness arrangement in de buurt van:

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.