Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Thermen

Thermen Nederasselt

De thermen van Sauna Oase helpen u heerlijk ontspannen en genieten. Het woord thermen is afgeleid van het Griekse woord ‘warm’. Bij Sauna Oase vinden wij het dan ook belangrijk dat de watertemperatuur van onze baden precies warm genoeg is, zodat u heerlijk kunt genieten. De meeste baden hebben een temperatuur van rond de 37 °C. Van stoombaden tot kruidentempels: bij Sauna Oase hebben wij alle faciliteiten die u nodig heeft om helemaal tot rust te komen.

Warme saunacabines

Naast onze ontspannende baden hebben we ook een ruim aanbod aan saunacabines. U kunt ervoor kiezen zich onder te laten dompelen in een heerlijk geurend bad of om een bijzonder opgietritueel bij te wonen in een echte Finse löyly sauna. Ook hier is de temperatuur belangrijk. Waar de meeste sauna’s rond de 80 °C heet worden, kunnen onze Finse sauna’s wel warmer worden dan 100 °C!

Sauna Oase thermen

Bent u toe aan een dagje ontspanning waarin persoonlijke aandacht en uitzonderlijke kwaliteit op de eerste plaats staan? Sauna Oase biedt u precies wat u nodig heeft! Van wellness behandelingen tot opgietingen, bij ons is het allemaal mogelijk. Benieuwd naar wat Sauna Oase u allemaal te bieden heeft? Neem contact op met Sauna Oase of bezoek direct een dagje in de thermen van ons wellness centrum nabij:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.