Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Spa Nieuwegein

spa romeinse kruidentempel sauna & beauty oase

Voor een luxe spa ervaring bent u bij Sauna Oase, nabij Nieuwegein op het juiste adres! Voor de ultieme spa beleving kunt u gebruik maken van onze voordelige arrangementen of een van onze wellness behandelingen reserveren. U heeft de keuze uit een ruim aanbod waar vast en zeker iets voor u bij zit!

Rustgevende baden

Wij hebben bij Sauna Oase veel verschillende baden ter beschikking waarin u heerlijk kunt ontspannen tussen de behandelingen of saunabezoekjes door. U heeft onder andere de keuze uit:

  • zwembad;
  • Romeinse kruidentempel;
  • dennen rustbad;
  • Turks stoombad;
  • Balinese rasulcabine;
  • whirlpool.

Bekijk het gehele aanbod van faciliteiten en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij bieden!

Speciale sauna’s

Naast de diverse baden bieden we ook een ruim aanbod van saunacabines voor de ultieme spa ervaring. Zo hebben wij voor de liefhebbers twee Finse sauna’s, waarin de temperatuur oploopt tot boven de 90 °C. Voor gasten die het liever wat rustiger aan willen doen, bestaan er ook geurige sauna’s als de boomgaard sauna en de lavendelsauna. Ook bieden wij de mogelijkheid om prachtige natuurfilms en concerten te bekijken in onze concert sauna of om de huid te scrubben met geparfumeerd zeezout in ons tecaldarium.

Voor de complete spa ervaring komt u naar Sauna Oase vlakbij Nieuwegein. Wacht niet langer en reserveer direct uw saunabezoek in ons wellness centrum. Wij zien ernaar uit om u welkom te mogen heten!

Ook interessant