Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Spa Den Bosch

spa romeinse kruidentempel sauna & beauty oaseEen luxe spa ervaring nabij Den Bosch? Dan is Sauna Oase, precies waar je wilt zijn! Voor de ultieme spa beleving kunt u gebruik maken van al onze voordelige arrangementen of kunt u een van onze wellness behandelingen reserveren. U heeft de keuze uit een ruim aanbod waar vast en zeker iets voor u bij zit! Kom langs voor een dagje sauna in onze spa en geniet van de ontspanning die u verdient.

Ontspannende spa met rustgevende baden

Wij hebben bij Sauna Oase veel verschillende baden ter beschikking waarin u heerlijk kunt ontspannen tussen de behandelingen of saunabezoeken door. Probeer alle baden uit en ontdek waar u het beste tot rust kunt komen. U heeft onder andere de keuze uit deze heerlijk ontspannende baden:

  • Een Romeinse kruidentempel;
  • Het dennen rustbad;
  • Een Turks stoombad;
  • Een Balinese rasulcabine;
  • Een regulier zwembad;
  • En de whirlpool.

Bekijk het gehele aanbod van faciliteiten en laat u verrassen door de mogelijkheden die wij te bieden hebben!

Speciale sauna’s

Naast de diverse baden bieden we in Den Bosch ook een ruim aanbod van saunacabines voor de ultieme spa ervaring. Zo hebben wij voor de liefhebbers twee Finse sauna’s, waarin de temperatuur oploopt tot boven de 90 °C. Hier worden ook een aantal keren per dag speciale opgietingen uitgevoerd. Voor gasten die het liever wat rustiger aan willen doen, bestaan er ook geurige sauna’s als de boomgaard sauna en de lavendelsauna. Deze zijn minder intens en daarom ideaal om heerlijk in te ontspannen. Ook bieden wij de mogelijkheid om prachtige natuurfilms en concerten te bekijken in onze concert sauna of om de huid te scrubben met geparfumeerd zeezout in ons tecaldarium.

Dagje spa in Den Bosch bij Sauna Oase

Voor de complete spa ervaring komt u naar Sauna Oase vlakbij Den Bosch. Wacht niet langer en reserveer direct uw saunabezoek in ons wellness centrum. Bekijk welke behandelingen u zou willen boeken en zet ze direct vast op de datum van uw bezoek. Er zijn diverse arrangementen die u kunt uitproberen in onze faciliteiten. Wij kijken er zeer naar uit om u welkom te mogen heten! Kom naar Sauna Oase, de beste spa van Den Bosch en omgeving.

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.