Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Spa

Spa in Nederasselt

Een luxe spa bezoeken, met diverse sauna’s, baden en behandelingen? Bij Sauna Oase vindt u de luxe faciliteiten en aantrekkelijke verzorging waar u naar op zoek bent. Wij bieden u alles voor een geweldige en ontspannende spa ervaring! Van gezichtsbehandelingen tot massages, van prachtige saunacabines tot baden om helemaal in tot rust te komen. Sauna Oase heeft het allemaal in de spa!

Een spa voor iedereen

Onze ervaren specialisten bieden u behandelingen die helemaal gericht zijn op uw wensen. Onze faciliteiten variëren van stoombaden tot infrarood saunacabines. Dankzij ons ruime aanbod is er voor ieder een geschikte faciliteit! Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om een rustgevende massage of lichaamsbehandeling te ondergaan. Deze behandelingen kunnen gecombineerd worden met een saunabezoek in onze spa. Op deze manier kunt u uw dagje spa helemaal inrichten zoals u het wil!

Heerlijke spa van Sauna Oase

De mogelijkheden voor de spa zijn bij Sauna Oase eindeloos. Zo kunt u ervoor kiezen om na uw saunabezoek of vóór uw behandeling een aantal baantjes te trekken in ons zwembad, met een heerlijke watertemperatuur van 32 °C. Ook kunt u zich onderdompelen in het lavendelwater van de Romeinse kruidentempel of uw voeten even rust gunnen in ons voetbad. Bekijk alle mogelijkheden in spa centrum Sauna Oase, in de regio van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.