Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna Utrecht

Ontspannen in de sauna

Wilt u graag een bezoek brengen aan een sauna in de buurt van Utrecht? Sauna Oase biedt u alles waar u naar verlangt! In ons sauna en wellness centrum treft u een ware oase van rust aan. Ontspan in een van onze saunacabines en geniet van onze heerlijke gerechten. Bepaal zelf hoe en wanneer u uw saunabezoek inplant. Bent u toe aan een heerlijk ochtendje ontspannen in de sauna? Of bent u meer een avondmens? Bij Sauna Oase kunt u helemaal zelf bepalen wanneer u toe bent aan een bezoek aan de sauna.

De ultieme sauna ervaring

Voor de echte liefhebbers bestaat de mogelijkheid om een opgieting bij te wonen, gebaseerd op Finse rituelen. Bij deze bijzondere ervaring bouwt de saunameester de warmte stapsgewijs op, waarbij een zogenaamde ‘stroomstoot’ ontstaat, in het Fins löyly genoemd. Dagelijks vinden er minimaal vier opgietingen plaats.

U kunt bij ons kiezen uit een ruim aanbod van sauna’s:

  • lavendelsauna;
  • boomgaard sauna;
  • infrarood sauna;
  • Finse löyly sauna;
  • Finse sauna.

Acties en aanbiedingen

Sauna Oase heeft ook altijd interessante acties en aanbiedingen waarvan u kunt profiteren. Zo bieden wij u de mogelijkheid om een speciale behandeling te boeken. Daarnaast kunt u bij ons cadeaus bestellen! U kunt uw natte handdoek onbeperkt omwisselen voor een droge en mag het paar slippers na uw bezoek aan Sauna Oase houden.

Laat u heerlijk onderdompelen in onze oase van rust en reserveer direct het arrangement dat bij u past!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.