Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna

Sauna Nederasselt

Voor een sauna dag vol met luxe en ultieme ontspanning bezoekt u de sauna van Sauna Oase. Bij ons kunt u meer dan alleen ontspannen in een van onze saunacabines. Er is genoeg te zien en te ervaren. Zo kunt u een echt opgietritueel bijwonen of genieten van een ontspannende massage of gezichtsbehandeling. Bovendien bieden we verschillende sauna arrangementen aan en zijn er ook altijd leuke aanbiedingen waar u van kunt profiteren.

Luxe sauna arrangementen

Bij al onze sauna arrangementen is de nodige luxe al inbegrepen. Zo kunt u tot 23.30 uur gebruik maken van alle sauna- en badfaciliteiten, waardoor u onbeperkt kunt genieten van uw dagje wellness! Daarnaast kunt u onbeperkt gebruik maken van:

  • scrubzout;
  • shampoo;
  • showergel.

Bovendien biedt Sauna Oase u de luxe om uit een ruim assortiment aan behandelingen en arrangementen te kiezen. Hierdoor kunt u uw bezoek helemaal naar eigen wens samenstellen.

De ultieme sauna ervaring!

Voor een speciaal saunabezoek komt u naar Sauna Oase! Onze ervaren specialisten trekken alles uit de kast om u de luxe en ontspanning te bieden die u wel kunt gebruiken. Met onze speciale arrangementen en acties is een bezoek aan Sauna Oase veel meer dan een normaal saunabezoekje. Wacht niet langer en kom genieten van de bijzondere faciliteiten die sauna en wellness centrum Sauna Oase u te bieden heeft, in de regio van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.