Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna aanbiedingen Utrecht

sauna aanbiedingen bij Sauna OaseSauna Oase biedt u ontspannende sauna aanbiedingen dichtbij Utrecht die u de luxe en rust geven die u verdient! Laat u heerlijk verwennen in een van onze sauna’s en geniet van onze voordelige arrangementen. Bekijk alle acties op onze website en ontdek welke het beste bij uw ontspanningswensen past. Reserveer direct een behandeling of een heerlijk dagje sauna. 

Bekijk alle sauna aanbiedingen

 

Aantrekkelijk aanbod

Waarom zou u voor het één kiezen als u het ander erbij kan krijgen? Bij ons kunt u uw dagje wellness precies zo samenstellen als u het wenst. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om aansluitend aan een van uw behandelingen een saunabezoekje in te plannen. Hierbij heeft u toegang tot al onze faciliteiten, dus kunt u de hele dag testen welke baden en sauna’s u het lekkerst vindt. Ook bestaat er bij ons de mogelijkheid om van een heerlijke massage- of beauty behandeling te genieten. Er is volop keuze, wat maakt dat u zich optimaal kunt ontspannen met uw zelfgekozen arrangement!

Een greep uit onze voordelige acties:

  • korting op uw sauna entree;
  • sauna + massage;
  • sauna + behandeling.

De lekkerste massages van Nederland

Bij Sauna Oase, bij Utrecht, verzorgen wij een aantal speciale behandelingen en massages. Onze masseuses zijn echte professionals met veel ervaring. Hierdoor kunnen ze u goed onder handen nemen en ervoor zorgen dat u weer helemaal tot rust komt. Het aanbod ontspannende massages wordt af en toe vernieuwd, waardoor u elke keer weer een nieuwe ervaring kunt beleven. Zo bieden wij sinds kort de unieke schelpen massage aan, waarbij Lava schelpen worden gebruikt. Deze behandeling verlicht stress en verhoogt de bloedcirculatie. Op die manier komt u weer helemaal ontspannen terug van uw behandeling bij Sauna Oase Utrecht.

Profiteer van onze sauna aanbiedingen in Utrecht!

Bekijk ons volledige, actuele aanbod van acties en aanbiedingen en wacht niet langer! Voor een heerlijk ontspannen dag bij Sauna Oase kunt u een arrangement reserveren op een datum die u uitkomt. Reserveer uw gewenste arrangement op onze website of neem contact met ons op. Met onze sauna aanbiedingen bent u voordelig uit bij Sauna Oase, nabij Utrecht.

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.