Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Gezichtsbehandeling Utrecht

gezichtsbehandeling sauna oaseWilt u een heerlijke gezichtsbehandeling in de omgeving van Utrecht ervaren? Dan bent u bij Sauna Oase aan het juiste adres. Onze gezichtsbehandelingen zijn ontspannend en verzorgend en worden door professionals uitgevoerd. Op deze manier kan onze gezichtsbehandeling nabij Utrecht op uw huid worden afgestemd.

Ontspannende gezichtsbehandeling nabij Utrecht

Bij Sauna Oase kunt u een complete wellness ervaring reserveren die aansluit op uw wensen. Een gelaatsbehandeling in ons wellness centrum nabij [plaatsnaam] kan daarbij niet ontbreken! Kiest u voor een klassieke behandeling, de intense behandeling of wil u compleet verwend worden met de deluxe behandeling? Na de gezichtsbehandeling kunt u natuurlijk ook gebruik maken van onze andere faciliteiten nabij Utrecht, zoals de sauna of ons restaurant!
 

Complete sauna en wellness ervaring!

Naast een heerlijke gezichtsbehandeling kunt u in onze sauna nabij Utrecht ook genieten van massages of een opgieting bijwonen. Daarnaast hebben wij arrangementen waarmee u voordelig van een gezichtsbehandeling in ons wellness centrum in de buurt van Utrecht kunt genieten! Reserveer direct online!

Ook interessant