Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling bij Sauna Oase Nederasselt

Bent u op zoek naar een ontspannende gezichtsbehandeling? Kom dan langs bij Sauna Oase! Onze gezichtsbehandelingen worden gegeven door zeer ervaren specialisten. Zij nemen alle tijd voor een behandeling waar u heerlijk van kunt genieten. Bovendien worden onze specialisten gekenmerkt door hun professionele aanpak. U bevindt zich dus in veilige en ervaren handen als u een behandeling bij ons reserveert!

Lekker ontspannende gezichtsbehandeling

U heeft de keuze uit verschillende gelaatsbehandelingen, die er allemaal op gericht zijn om u een geweldige ervaring te bezorgen. De behandelingen zijn gebaseerd op klassieke, maar ook op moderne methodes. Zo gunt u uzelf niet alleen ontspanning maar ook een stralend uitgerust en vitaal uiterlijk. U heeft bij ons de keuze uit diverse behandelingen, die elk een complete verzorging bieden voor uw gezicht:

Een stralend gezicht!

Na een gezichtsbehandeling in onze sauna zult u stralen als nooit tevoren. Zo kunt u met een fantastisch gevoel en geheel ontspannen naar huis terugkeren. Onze professionele specialisten weten precies hoe ze uw gezicht weer kunnen laten stralen. Dankzij de reinigingen en massages wordt uw huid soepeler en glanzender. Bent u de stress en de wallen helemaal zat? De specialisten van Sauna Oase bezorgen u een heerlijke gezichtsbehandeling in de buurt van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.