Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling bij Sauna Oase Nederasselt

Bent u op zoek naar een ontspannende gezichtsbehandeling? Kom dan langs bij Sauna Oase! Onze gezichtsbehandelingen worden gegeven door ervaren specialisten. Zij nemen alle tijd voor een behandeling waar u heerlijk van kunt genieten. Bovendien worden onze specialisten gekenmerkt door hun professionele aanpak. U weet zich dus in veilige en ervaren handen als u een gezichtsbehandeling bij ons reserveert!

U heeft de keuze uit verschillende gelaatsbehandelingen, die er allemaal op gericht zijn om u een geweldige ervaring te bezorgen. De behandelingen zijn gebaseerd op klassieke, maar ook op moderne methodes. U heeft bij ons de keuze uit diverse behandelingen, die elk een complete verzorging bieden voor uw gezicht:

  • klassieke gezichtsbehandeling;
  • bashya gezichtsbehandeling;
  • deluxe gezichtsbehandeling.


Gun uw gezicht een verzetje!

Na een gezichtsbehandeling in onze sauna zult u stralen als nooit tevoren. Zo kunt u met een fantastisch gevoel en geheel ontspannen naar huis terugkeren. Onze professionele specialisten weten precies hoe ze uw gezicht weer kunnen laten stralen. Zij bezorgen u een heerlijk dagje verwennen in de buurt van:

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.