Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Beauty Helmond

beauty sauna oase

Bij Sauna Oase nabij Helmond kunt u genieten van heerlijke beauty behandelingen. U heeft de keuze uit verschillende gezichtsbehandelingen, maar u kunt uzelf ook in de watten laten leggen met onze complete hand- en voetverzorging. Wij geven uw lichaam de verzorging en ontspanning die het nodig heeft. Wij bieden u heel veel verschillende mogelijkheden. Als u uw dag nog net iets specialer wilt maken, kunt u er ook voor kiezen om uw beauty behandeling nabij Helmond te combineren met een saunabezoek. 

Laat u verwennen

Naast onze gezichtsbehandelingen kunt u in onze sauna nabij Helmond ook andere schoonheidsbehandelingen ondergaan. Onze professionele medewerkers zijn gespecialiseerd in harsen en epileren, waardoor u Sauna Oase met een prachtige, gladde huid kunt verlaten. U kunt uw huid ook laten behandelen door een speciale lichaamspakking met een van onze zalige lichaamsbehandelingen. Ons aanbod bestaat uit:

  • ontspannende gelpakking;
  • afslankende algenpakking;
  • ontgiftende algenpakking;
  • hydraterende gelpakking.

Deze pakkingen zorgen ervoor dat uw huid verstevigd en gevoed wordt. Het enige wat u hoeft te doen is uw ogen sluiten en genieten, terwijl uw lichaam heerlijk verwend wordt. Met onze schoonheidsbehandeling is uw beauty ervaring geheid een succes bij Sauna Oase nabij Helmond.

Beauty ervaren nabij Helmond

Kom langs bij Sauna Oase in de omgeving van Helmond en ontdek op wat voor manieren u zichzelf bij ons in de watten kunt laten leggen. Wij maken uw beauty ervaring compleet met onze persoonlijke service en rustgevende behandelingen. Wilt u een geweldige sauna en beauty dag beleven waar u even helemaal tot rust kan komen? Wacht dan niet langer en reserveer direct op onze website!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.