Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Beauty

Beautybehandeling-sauna-oase

Voor een heerlijke beauty ervaring kunt u bij Sauna Oase terecht. Voelt u zich gestrest of gespannen en bent u wel toe aan een beetje rust? Bij ons vindt u verschillende beauty behandelingen die u de ontspanning en verzorging bieden die u verdient. Zo gaat u niet alleen heerlijk relaxed, maar ook stralend de sauna weer uit!

Ontspannen beauty behandeling

Bij Sauna Oase voelt u zich compleet op uw gemak in de handen van onze ervaren beauty specialisten. Wij bieden veel verschillende behandelingen aan die zich helemaal richten op uw welbevinden. Na een beauty behandeling bij Sauna Oase zult u zich weer verkwikt en relaxed voelen.

Sauna Oase is een toevluchtsoord waar u even helemaal tot rust kan komen te midden van alle drukte in uw dagelijks leven. Laat uw zorgen los en laat u heerlijk verwennen door onze professionele beauty specialisten. Wij brengen een lach op uw gezicht en bezorgen u een perfect dagje genieten in de omgeving van:  

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.