Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellnesspas

Wellnesspas voor Sauna Oase Bij Sauna & Beauty Oase kunt u een wellnesspas aanvragen bij de receptie. Ideaal wanneer u vaker langs komt, want met de pas spaart u voor een gratis entree! Elke keer dat u langskomt en gebruik maakt van onze faciliteiten verdient u punten op uw kaart en kunt u uiteindelijk genieten van een gratis entree voor een dagje wellness bij Sauna & Beauty Oase.
 

Sparen voor gratis entree

Elke twee euro die u uitgeeft bij de faciliteiten van Sauna & Beauty Oase is een punt op uw wellnesspas waard. Wanneer u regelmatig onze sauna bezoekt, kunt u dus snel punten op uw kaart verzamelen. Een dagje sauna wordt met deze pas dus alleen maar leuker!
 

Wellnesspas van Sauna & Beauty Oase

De wellnesspas kunt u bij de receptie aanvragen en direct mee naar huis nemen. Dan kunt u bij uw eerstvolgende bezoek al beginnen met sparen! Breng dus snel een bezoekje aan Sauna & Beauty Oase en haal direct uw wellnesspas op! Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.