Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness arrangementen

Wellness arrangementen bij Sauna Oase

Bij Sauna & Beauty Oase kunt u gebruik maken van diverse wellness arrangementen. Wij hebben verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van de gewenste ervaring. Met onze diverse arrangementen heeft u toegang tot onze faciliteiten en geniet u van een buitengewone wellness ervaring bij Sauna & Beauty Oase. Een heerlijke dag in een luxe omgeving hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

VERSCHILLENDE MASSAGE ARRANGEMENTEN

Wilt u een sauna dagje met een heerlijk diner? Het is allemaal mogelijk met de wellness arrangementen bij Sauna & Beauty Oase. Daarnaast kunt u ook kiezen voor arrangementen met een massage. Wilt u liever een losse massage boeken? Dat is ook mogelijk! U heeft keuze uit diverse massage behandelingen zoals:

  • Cupping massage: Cupping massages zijn een echte hit onder topsporters en niet voor niets. Deze unieke massage methode bevordert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen, waardoor u niet alleen ontspant maar ook sneller gifstoffen kwijt raakt;

  • Kaarsmassage: De heerlijk geurende, warme was zorgt voor een ontspannende massageolie die het lichaam opwarmt;

  • Kruidenstempel massage: De kruidenstempelmassage is er een naar Oosterse tradities. Door middel van krachtige Oosterse kruiden worden verschillende klachten als moeheid, spanningen en lusteloosheid verholpen;

  • Diamant massage: Ook de unieke diamant massage is onderdeel van onze wellness arrangementen. Door warme en koude diamanten af te wisselen wordt de doorbloeding extra gestimuleerd, wat goed is voor de spieren, gewrichten en de afvoer van afvalstoffen;

  • Bamboe massage: Knopen uit uw rug wegwerken is geen moeite voor onze masseurs tijdens een bamboe massage. De echte bamboe stokken worden met zachte druk over uw rug gerold en verhelpen onder andere vermoeidheid en stress.

In ons assortiment zijn nog veel meer massages te vinden, dus bekijk vooral onze verschillende massagebehandelingen. Door een massage ervaart u een optimale ontspannende sauna ervaring bij Sauna & Beauty Oase. Reserveer uw gewenste massage vooraf. Ook zonder saunabezoek is een massagebehandeling mogelijk, reserveer dan telefonisch via het nummer 024-6221718. 

RESERVEER EEN HEERLIJK WELLNESS ARRANGEMENT ONLINE

Voor uw ideale wellness dag in ons sauna en wellness centrum kiest u voor de wellness arrangementen van Sauna & Beauty Oase. Of u nu stressklachten of fysieke klachten wilt verminderen of gewoon een dag heerlijk wilt genieten, voor een heerlijk ontspannen dag kunt u bij ons altijd een arrangement vinden dat bij uw wensen past. Na een heerlijke dagje wellness voelt u zich weer als herboren! Reserveer uw gewenste wellness arrangement op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.