Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness aanbieding

Wellness aanbieding bij Sauna Oase

Bent u op zoek naar een uitgebreide wellness aanbieding? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase in Gelderland, waar u even weg bent van de drukte uit de stad. Wij vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de luxe van wellness, daarom bieden wij diverse wellness aanbiedingen aan. Zo kunt u voordelig genieten van een complete wellness ervaring. Ontspannen in een luxe omgeving hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn! Bezoek ons wellness center en geniet van de rust, zodat u weer volledig opgeladen de drukke dagen aankunt.

VOORDELIGE WELLNESS ERVARING

Wij hebben steeds een andere wellness aanbieding voor onze sauna, zo is er voor iedereen wel een geweldige aanbieding te vinden. Bij ons vindt u namelijk:

  • Heerlijke ontspannings pakkingen;
  • Luxe faciliteiten;
  • Leuke sauna aanbiedingen;
  • Speciale wellness aanbiedingen.

Voordelig genieten van onze faciliteiten, wellness arrangementen en behandelingen kan door het ruime aanbod altijd. Bij ons vindt u diverse aanbiedingen, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor korting op uw entree. Als u uw sauna bezoek met een lunch of diner in ons luxe restaurant wilt combineren kan dat ook. Daarnaast bieden wij ook aanbiedingen aan voor een dag sauna entree in combinatie met een heerlijke behandeling, zodat u echt alles uit uw dagje wellness haalt.

RESERVEER UW WELLNESS AANBIEDING

Voor de meest voordelige ervaring van Sauna & Beauty Oase kunt u een wellness aanbieding voor onze sauna faciliteiten of behandelingen reserveren. U kiest de ervaring waar u het meest behoefte aan heeft, zoals een massage of verwenmoment, en dan voorzien wij u van een onvergetelijke dag in de rust van Gelderland. Voor de meest ontspannen ervaring kunt u een van onze aanbiedingen en acties eenvoudig reserveren op onze website. Dan bent u verzekerd van een heerlijke dag ontspannen en bijkomen! Heeft u een vriend of vriendin die wel een verwenmoment verdient? Doe dan een van onze wellness aanbiedingen cadeau zodat ze zich binnen de kortste keren weer opgewekt voelen!

DIVERSE WELLNESS AANBIEDINGEN VOOR EEN ONTSPANNEN DAG WEG

Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellnessdag verdient, bekijk daarom op onze website welke wellness deal bij u past en reserveer direct online om de sauna met korting te bezoeken! Voor meer informatie of vragen over onze sauna kunt u contact met ons opnemen, wij geven u graag passend advies voor de beste wellness deals voor u. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen Sauna & Beauty Oase, dus bekijk direct de wellness aanbiedingen hieronder!

Bekijk alle aanbiedingen

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.