Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Wellness aanbieding

Wellness aanbieding bij Sauna Oase

Bent u op zoek naar een uitgebreide wellness aanbieding? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase in Nederasselt! Bij ons vindt u altijd leuke aanbiedingen voor onze sauna. Zo kunt u voordelig genieten van een complete wellness ervaring. Ontspannen in een luxe omgeving hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

VOORDELIGE WELLNESS

Wij hebben steeds een andere wellness aanbieding voor onze sauna, zo is er voor iedereen wel een geschikte aanbieding te vinden. Voordelig genieten van onze faciliteiten en behandelingen kan door het ruime aanbod altijd wel. Bij ons vindt u diverse aanbiedingen. Zo kunt u kiezen voor korting op uw entree. Als u uw sauna bezoek met een lunch of diner wilt combineren kan dat ook. Wij bieden ook aanbiedingen voor sauna entree in combinatie met een heerlijke behandeling.

U kiest de ervaring waar u het meest behoefte aan heeft, dan voorzien wij u van een onvergetelijke dag. Voor de meest ontspannen ervaring kunt u een van onze aanbiedingen en acties eenvoudig reserveren op onze website. Dan bent u verzekerd van een heerlijke dag ontspannen en bijkomen!

Reserveer uw wellness aanbieding

Voor de meest voordelige ervaring van Sauna & Beauty Oase kunt u een wellness aanbieding voor onze sauna faciliteiten of behandelingen reserveren. Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellness dag verdient! Bekijk daarom op onze website welke wellness deal bij u past en reserveer direct online om de sauna met korting te bezoeken! Voor meer informatie of vragen over onze sauna neemt u contact met ons op. Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen Sauna & Beauty Oase.

Bekijk alle aanbiedingen

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.