Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Spa Nijmegen

Spa Nijmegen Sauna Beauty Oase


In de spa van Nijmegen geniet u van een heerlijk dagje ontspannen. In ons spacentrum Sauna & Beauty Oase beleeft u de ultieme spa ervaring in de omgeving van Nijmegen. Maak gebruik van onze voordelige arrangementen of reserveer een van onze behandelingen. Zo bent u verzekerd van een dagje volledig genieten. 
 

Bekijk alle sauna aanbiedingen


Complete spa beleving nabij Nijmegen

Bij Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen hebt u de mogelijkheid een complete spa dag te reserveren. U bent geheel vrij om zelf invulling te geven aan uw spabelevenis. Zo zijn er veel verschillende faciliteiten waar u geniet van lekkere geuren, hoge temperaturen en complete ontspanning: 

  • Turks stoombad: deze cabine is gevuld met stoom met een heerlijke pepermuntgeur. Dit is niet alleen een zeer ontspannende ervaring, maar ook nog eens een verademing voor uw luchtwegen;
  • Romeinse kruidentempel: in deze tempel ruikt het altijd naar lavendel. Neem plaats op een van de banken en geniet van de rustgevende muziek;
  • tecaldarium: in deze vochtige ruimte vindt u geparfumeerd zeezout waarmee u uw huid scrubt. De banken en muren zijn bovendien verwarmd. Na een bezoek aan deze cabine voelt uw huid weer aan als nieuw;
  • Finse sauna: in deze sauna loopt de temperatuur wel op tot 100 graden. Deze sauna is dan ook de warmste cabine uit de regio en erg geliefd onder onze gasten;
  • boomgaardsauna: hier waant u zich in een boomgaard gevuld met frisse en zoete geuren. Dankzij een speciale etherische olie die over de kachel wordt gegoten, geniet u ieder half uur weer van een nieuwe fruitgeur. 

Geheel verzorgd dagje spa met beauty behandeling of massage 

Bij een dagje spa in Nijmegen hoort natuurlijk een ontspannende massage of behandeling. Alle massages zijn door onze eigen ervaren masseuses ontwikkeld. Geniet bijvoorbeeld van een hotstone massage. Hierbij worden verwarmde smaragdstenen gebruikt om spierpijn en rugklachten te verminderen. Of kom geheel tot rust met een kaarsmassage. Het kaarsvet verandert in een heerlijk geurende massageolie die het lichaam volkomen in ontspanning brengt. Wilt u liever een lichaamsbehandeling? Het is ook mogelijk om een afslankende algenpakking of hydraterende gelpakking te reserveren. Terwijl de pakking inwerkt, krijgt u een heerlijke hoofdhuidmassage. Daarna spoelt u zich af onder de douche. 

Sauna & Beauty Oase: spa & wellness centrum 

Voor een compleet dagje wellness in Nijmegen of omgeving, komt u naar onze sauna. Door vooraf te reserveren weet u zeker dat uw spa ervaring helemaal naar wens is. Reserveer uw spabezoek aan Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen via de website of neem contact met ons op voor meer informatie.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.