Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Select Wellness Group

Select wellness group Sauna Oase

Sauna en wellness centrum Sauna & Beauty Oase is aangesloten bij de Select Wellness Group. Persoonlijke aandacht en service staan voorop bij de bedrijven die hierbij aangesloten zijn. Sauna & Beauty Oase te Nederasselt (nabij Nijmegen) is de perfecte locatie voor uw dagje sauna en wellness!

VERSCHEIDENHEID AAN FACILITEITEN

Als onderdeel van de Select Wellness Group kunt u bij Sauna & Beauty Oase genieten van een diversiteit aan sauna's en wellness faciliteiten. Wij hebben verschillende sauna cabines, baden, een verscheidenheid aan massages en andere behandelingen. Een dagje wellness is niet compleet zonder een lekker hapje en drankje. U kunt dagelijks bij ons genieten van heerlijke gerechten!

CULINAIR GENIETEN

In ons restaurant kunt u tijdens uw saunadag genieten van een culinaire lunch of diner. Wilt u alleen wat drinken? Dat kan in onze gezellige bar. Geniet van een koud biertje of een glas wijn. U kunt ook kiezen voor een verfrissende smoothie. Bij mooi weer kunt u ook heerlijke vertoeven op het zonnige terras. U bent van alle luxe voorzien en niks staat het zorgeloos genieten meer in de weg.

SAUNA & BEAUTY OASE: ONDERDEEL VAN DE SELECT WELLNESS GROUP

Bij bedrijven die aangesloten zijn bij de Select Wellness Group bent u verzekerd van kwaliteit en service. Bezoek Sauna & Beauty Oase en ontdek zelf wat het betekend om een sauna van deze groep te bezoeken! Reserveer uw sauna bezoek en de behandelingen van uw keuze reserveren op onze website! We zien u graag bij Sauna & Beauty Oase!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.