Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna met korting

Sauna-met-korting-Sauna-Beauty-Oase

Naar de sauna met korting? Maak gebruik van één van de arrangementen van Sauna & Beauty Oase en geniet van heerlijk voordeel op onze behandelingen. Daarnaast hebben we ook sauna aanbiedingen beschikbaar waarmee u voordelig én regelmatig onze sauna kunt bezoeken. Wij leggen u graag een dag in de watten om weer helemaal tot uzelf te komen. Het luxe-gevoel hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

DE SAUNA MET KORTING BEZOEKEN

Even ontsnappen uit de alledaagse drukte? Dat kan bij Sauna Oase. Maak een keuze uit een van onze arrangementen en bezoek de sauna met een interessante korting. U kunt kiezen voor korting op lunch of diner, een behandeling óf allebei. Het is maar net wat u wilt en waar u behoefte aan heeft. Kom voordelig genieten van onze sauna en bezoek Sauna & Beauty Oase voor fijne prijzen! Wij hebben luxe faciliteiten en behandelingen zoals:

  • massages
  • sauna’s
  • baden
  • heerlijke horecagelegenheden.

U kunt bij ons volledig ontspannen en tot rust komen. Maak direct online een afspraak en bezoek Sauna Oase met korting!

VOORDELIG NAAR DE SAUNA

In onze sauna vindt u een oase van rust waar u heerlijk kunt ontspannen. Een dagje sauna met korting kan u helpen weer helemaal tot rust te komen. U zult zich als herboren voelen en kunt uw batterij weer helemaal opladen. Maak gebruik van een arrangement of een abonnement en u kunt gegarandeerd naar de sauna voor zeer voordelige prijzen. Reserveer direct online of neem contact met ons op voor meer informatie. Kom snel een dag genieten en ontspannen bij Sauna & Beauty Oase!

Bekijk onze acties

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.