Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna en massage

Sauna-en-massage-Sauna-Beauty-OAse

Bij Sauna & Beauty Oase kunt u uitgebreid genieten van diverse arrangementen zoals de combinatie sauna en massage. In ons sauna en wellness centrum vindt u verschillende sauna cabines, baden en heeft u de keuze uit verschillende wellness behandelingen. Van onze unieke diamant massage, tot traditionele ontspanningsmassages, u vindt het bij Sauna & Beauty Oase. Een heerlijk dagje uit om de batterij weer op te laden. Kom lekker een dagje ontspannen & bijkomen en geniet van onze luxe faciliteiten.

GENIET VAN EEN HEERLIJK ARRANGEMENT

Met de arrangementen van Sauna & Beauty Oase kunt u genieten van onze sauna en een heerlijke massage voor een voordelige prijs. Voor een compleet dagje wellness komt u bij ons genieten van een ontspannende massage en kunt u in de sauna bijkomen van het drukke leven. U voelt zich na zo’n dag weer als herboren! Met onze cadeaubonnen kunt u ook iemand anders verblijden met een dagje ontspanning. Voor uzelf is een ontspannen arrangement uiteraard ook een heerlijk en welverdiend cadeau! Een wellness arrangement is fijn en luxe, maar zeker geen overbodige luxe!

SAUNA & BEAUTY OASE VOOR SAUNA EN MASSAGE

Combineer uw saunabezoek met een massage voor een ultiem dagje ontspannen. Bent u ook toe aan een dag relaxen? Even een momentje voor uzelf? Aarzel dan niet en reserveer direct een Sauna en Massage arrangement bij Sauna & Beauty Oase! Voor meer informatie kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij leggen u graag in de watten!

Massages

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.