Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna & Beauty Oase korting

Sauna & Beauty Oase korting

Naar Sauna & Beauty Oase met korting? Maak gebruik van één van onze arrangementen en geniet van heerlijk voordeel op uw bezoek aan onze sauna. Daarnaast hebben we ook abonnementen beschikbaar waarmee u meerdere bezoeken aan Sauna & Beauty Oase kunt brengen met aantrekkelijke korting. Zo kunt u voordelig ontspannen.

Bezoek Sauna & Beauty Oase met korting

Met onze arrangementen kunt u Sauna & Beauty Oase bezoeken met interessante korting. Een aantal van onze vaak terugkerende arrangementen:

  • dag entree: met een dag entree bent u de hele dag welkom in onze sauna- en badfaciliteiten. Van 10.00 tot 23.30 uur hebt u de mogelijkheid zich onder te dompelen in ons ontspannende wellnesscenter;
  • avond entree: met een avond entree mag u de hele avond, dat wil zeggen van 17.00 tot 23.30 uur, gebruikmaken van onze saunacabines en baden. Maak ook gratis gebruik van ons scrubzout, shampoo en showergel; 
  • luncharrangement: geniet van een geheel verzorgde lunch tijdens uw ontspannen dagje uit.
  • dinerarrangement: met dit arrangement is ook een tweegangendiner naar keuze bij de prijs inbegrepen. 

Vergeet ook zeker niet om onze acties in de gaten te houden. Zo profiteert u misschien zomaar op een aantrekkelijke korting op lunch of diner. Het is maar net wat u wilt!  Sauna & Beauty Oase is onderdeel van de Select Wellness Group en met onze wellnesskaart is het mogelijk om te sparen voor een gratis entree! Zo spaart u met elke twee euro voor korting op een bezoek aan ons wellnesscenter.

Profiteer van voordelige beauty behandelingen of massages

Sauna & Beauty Oase houdt van korting! Daarom vindt u af en toe ook kortingen op behandelingen en massages tussen onze acties. Geniet bijvoorbeeld van een goedkope hotstone massage of gezichtsbehandeling. Voor alle actuele aanbiedingen en acties houdt u uiteraard onze actiepagina in de gaten. Vergeet niet vooraf uw lichaamsbehandeling te reserveren, zodat onze masseuses en schoonheidsspecialisten op uw komst kunnen rekenen. Zo weet u zeker dat u op uw dagje wellness niet voor vervelende verrassingen komt te staan.
 

Een voordelig dagje wellness bij Sauna & Beauty Oase 

In onze sauna vindt u een ware oase van rust. Een bezoek Sauna & Beauty Oase met korting kan u helpen weer helemaal tot uzelf te komen. Bovendien willen we met onze kortingsacties laten zien dat een dagje wellness voor iedereen mogelijk moet zijn. Gebruik een arrangement of een abonnement en u bent gegarandeerd van een dagje Sauna & Beauty Oase met korting! Reserveer direct of neem contact met ons op.

 

Bekijk alle aanbiedingen

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.