Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna & Beauty Oase korting

Sauna & Beauty Oase korting Naar Sauna & Beauty Oase met korting? Maak gebruik van één van onze arrangementen en geniet van heerlijk voordeel op uw bezoek aan onze sauna. Daarnaast hebben we ook abonnementen beschikbaar waarmee u meerdere bezoeken aan Sauna & Beauty Oase kunt brengen met aantrekkelijke korting. Zo kunt u voordelig ontspannen.
 

Bezoek Sauna & Beauty Oase met korting

Met onze arrangementen kunt u Sauna & Beauty Oase bezoeken met interessante korting. U kunt kiezen voor korting op lunch of diner, een behandeling of beide. Het is maar net wat u wilt. Sauna & Beauty Oase is onderdeel van de Select Wellness Group en met onze wellnesskaart kunt u ook sparen voor een gratis entree! Zo spaart u met elke twee euro voor korting op een bezoek aan Sauna & Beauty Oase.
 

Een voordelig dagje wellness bij Sauna & Beauty Oase

In onze sauna vindt u een ware oase van rust. Een bezoek Sauna & Beauty Oase met korting kan u helpen weer helemaal tot uzelf te komen. Gebruik een arrangement of een abonnement en u kunt gegarandeerd naar Sauna & Beauty Oase met korting! Reserveer direct of neem contact met ons op.

Bekijk alle aanbiedingen

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.