Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna arrangement

Sauna arrangement Sauna Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase kunt u gebruik maken van een sauna arrangement. Wij hebben verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van de gewenste wellness ervaring. Met een sauna arrangement geniet u altijd van voordeel en een heerlijke wellness ervaring bij Sauna & Beauty Oase. Zo is een heerlijke dag ontspannen voor iedereen toegankelijk!

SAUNA ARRANGEMENT KIEZEN

Wilt u een sauna dagje met lunch of heeft u liever een diner? Het is allemaal mogelijk met een sauna arrangement bij Sauna & Beauty Oase. Wij bieden verschillende arrangementen aan waarbij u heerlijk kunt genieten in onze horecagelegenheden. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een dagje sauna in combinatie met een massage, voor een optimale ontspanning. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedereen iets wils te vinden is, daarom wisselen wij vaak van acties. U heeft dus genoeg keuze op onze website! Wij bieden u graag een dag genot aan voor fijne prijzen. Het luxe-gevoel hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

SAUNA ARRANGEMENT BIJ SAUNA & BEAUTY OASE

Voor uw ideale wellness dag in onze sauna kiest u voor een sauna arrangement dat bij u past. Voor een heerlijk ontspannen dag bij Sauna & Beauty Oase kunt u altijd een een sauna dagje of behandeling reserveren voor een dag die u het beste uitkomt. Reserveer uw gewenste sauna ervaring op onze website of neem telefonisch contact met ons op! Kom heerlijk ontspannen in onze sauna vlakbij Nijmegen, wij leggen u graag in de watten!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.