Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna arrangement aanbieding

Sauna arrangement aanbieding Sauna & Beauty Oase

Een sauna arrangement aanbieding bij Sauna & Beauty Oase betekent een dag vol ontspanning. Wij hebben verschillende sauna arrangementen waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van de gewenste dagbesteding. Met een sauna arrangement geniet u altijd van een aanbieding en een heerlijke wellness ervaring bij Sauna & Beauty Oase.

Diverse arrangementen voor de spa

U weet zelf wanneer u het beste een moment van ontspanning kunt gebruiken. Wordt u gestrest wakker en wilt u direct tot rust komen? Dan kunt u ’s ochtends naar Sauna & Beauty Oase komen om te genieten van onze wellness faciliteiten. Wilt u liever in de avond, na een lange dag, lekker ontspannen in de sauna, een bad of in een van onze cool off-zones? Ook dat is mogelijk! Daarnaast kunt u natuurlijk ook gewoon de hele dag doorbrengen in ons wellness center. Kies zelf uw favoriete sauna arrangement aanbieding:

  • Ochtend entree;
  • Avond entree;
  • Dag entree.

Sauna’s, baden, behandelingen en meer

Met onze aanbiedingen in het beauty en wellness centrum zult u zich niet snel vervelen! De locatie bestaat uit twee verdiepingen vol met saunacabines, diverse baden, cool off-zones en salons waar u behandelingen kunt ondergaan. Wij hebben zeven verschillende soorten sauna’s, negen baden en heel veel unieke massages en beautybehandelingen. Kies een sauna arrangement die bij u past en ontdek alle faciliteiten van Sauna & Beauty Oase. Reserveer vandaag nog een heerlijke massage of beautybehandeling!

Sauna arrangement aanbieding kiezen

Wilt u een sauna dagje met lunch of heeft u liever een diner? Het is allemaal mogelijk met een sauna arrangement aanbieding bij Sauna & Beauty Oase. Geniet van onze uitstekende horecagelegenheden, zoals de bar, de lounge en natuurlijk het restaurant. Daarnaast kunt u in de zomermaanden ook gebruik maken van het terras en onze ligweide. Verder kunt u kiezen voor een sauna arrangement waar een massage aanbieding deel van uit maakt, voor een optimale ontspanning in onze sauna. Onze ervaren masseurs zorgen ervoor dat uw spieren weer helemaal loskomen, waardoor u ook in uw hoofd meer rust krijgt. U heeft genoeg keuze op onze website!

Kom ontspannen bij Sauna & Beauty Oase

Voor uw ideale wellness dag in onze sauna kiest u voor een sauna arrangement met de aanbieding die bij u past. Voor een heerlijk ontspannen dag bij Sauna & Beauty Oase kunt u altijd een sauna arrangement reserveren voor een dag die u uitkomt. Reserveer uw gewenste sauna arrangement aanbieding op de Sauna & Beauty Oase website of neem contact met ons op!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.