Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna actie

Sauna-actie-Beauty-Oase-Nijmegen

Bent u op zoek naar een voordelige sauna actie? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen! Hier vindt u altijd wel leuke en voordelige acties. Het enige dat fijner is dan een saunabezoek is immers een voordelig saunabezoek! Op deze manier kunt u voordelig genieten van onze heerlijke wellness faciliteiten. Kom lekker ontspannen en genieten voor fijne prijsjes, luxe hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

VOORDELIG NAAR DE SAUNA MET EEN SAUNA ACTIE

Wij hebben steeds een andere sauna actie, zo is er voor iedereen wel een geschikte aanbieding te vinden. Voordelig genieten van onze faciliteiten kan daarom altijd wel. Voor de meest ontspannen ervaring kunt u op onze website eenvoudig reserveren. U kiest eerst zelf welke ontspannen ervaring u het meest aanspreekt en daarna legt u het eenvoudig online vast. Bekijk snel het overzicht met acties & aanbiedingen. U kunt kiezen voor een voordelig entreeticket, de combinatie van entree en een heerlijke maaltijd in één van onze horecagelegenheden óf entree en een ontspannende massagebehandeling. U bepaalt waar u behoefte aan heeft, dan leggen wij u heerlijk in de watten!

SAUNA & BEAUTY OASE ACTIE

Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellness dag verdient en voordelig gebruik moet kunnen maken van onze faciliteiten. Wat dacht u van heerlijk ontspannen in de Romeinse kruidentempel of de lavendelsauna? Bekijk snel welke sauna actie bij u past en reserveer direct of neem contact met ons op! We zien u graag bij Sauna Oase in de buurt van Nijmegen!

Ook interessant