Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna actie

Sauna actie Beauty Oase Nijmegen

Bent u op zoek naar een voordelige sauna actie? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen! Hier vindt u altijd wel leuke en voordelige acties. Het enige dat fijner is dan een saunabezoek is immers een voordelig saunabezoek! Op deze manier kunt u voordelig genieten van onze heerlijke wellness faciliteiten. Kom lekker ontspannen en genieten voor fijne prijsjes. Luxe hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Bekijk alle acties
 

VOORDELIG NAAR DE SAUNA MET EEN SAUNA ACTIE

Wij hebben steeds een andere sauna actie, waardoor er voor iedereen wel een geschikte aanbieding is te vinden. Daardoor kunt u altijd voordelig genieten van onze faciliteiten. Voor de meest ontspannen ervaring kunt u eenvoudig reserveren op onze website. U kiest eerst zelf welke ontspanningservaring u het meest aanspreekt en daarna legt u het eenvoudig online vast. Bekijk snel het overzicht met acties & aanbiedingen. U kunt kiezen voor een voordelig entreeticket, de combinatie van entree en een heerlijke maaltijd in één van onze horecagelegenheden óf entree en een ontspannende massagebehandeling. U bepaalt waar u behoefte aan heeft, dan leggen wij u heerlijk in de watten!

DAGJE WELLNESS IN DE SAUNA

De faciliteiten van Sauna Oase bieden voor elk wat wils. Zo hebben we verschillende saunacabines waarin u geheel tot ontspanning kan komen. Woon een opgieting bij in onze Finse Löyly sauna, waarin de temperatuur op kan lopen tot boven de 90 ℃. Snuif frisse lentegeuren op in de boomgaard sauna, waar u zich door de etherische oliën in een boomgaard waant. Daarnaast kunt u terecht in onze:

  • lavendelsauna;
  • infrarood sauna;
  • Finse sauna;
  • concert sauna;
  • tecaldarium.

Maak gebruik van onze acties en geniet optimaal van onze rustgevende saunacabines.

SAUNA & BEAUTY OASE ACTIE

Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellness dag verdient en voordelig gebruik moet kunnen maken van onze faciliteiten. Wat dacht u van heerlijk ontspannen in de Romeinse kruidentempel of in de lavendelsauna? Bekijk snel welke sauna actie bij u past en reserveer direct of neem contact met ons op! We zien u graag bij Sauna Oase in de buurt van Nijmegen!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.