Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Sauna actie

Sauna actie Beauty Oase Nijmegen

Bent u op zoek naar een voordelige sauna actie? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen! Hier vindt u altijd wel leuke en voordelige acties. Het enige dat fijner is dan een saunabezoek is immers een voordelig saunabezoek! Op deze manier kunt u voordelig genieten van onze heerlijke wellness faciliteiten, zoals sauna’s en rust baden. Kom lekker ontspannen en genieten van onze verschillende faciliteiten voor een fijne prijs. Luxe hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn!

Bekijk alle acties
 

VOORDELIG NAAR DE SAUNA MET EEN SAUNA ACTIE

Onze sauna acties veranderen continu, zodat er voor iedereen wel een geschikte aanbieding is. Zo kunt u altijd wel voordelig genieten van onze faciliteiten, of u nu met korting een dagentree voor onze sauna’s boek of een combinatie van een dagentree met een maaltijd in ons geweldige restaurant boekt. Reserveren doet u eenvoudig via onze website. U kiest eerst zelf welke ontspannende ervaring u het meest aanspreekt en daarna legt u het eenvoudig online vast. Bekijk snel het overzicht met acties en aanbiedingen. U kunt kiezen voor:

  • De sauna actie voor een voordelig entreeticket;
  • Een combinatie van entree en een heerlijke maaltijd in één van onze horecagelegenheden;
  • Entree en een ontspannende massagebehandeling.

U bepaalt waar u behoefte aan heeft, dan leggen wij u heerlijk in de watten!

DAGJE WELLNESS IN DE SAUNA

De wellness faciliteiten van Sauna & Beauty Oase bieden voor ieder wat wils. Zo hebben wij verschillende saunacabines waarin u geheel tot ontspanning kan komen. Woon bijvoorbeeld een opgieting bij in onze Finse Löyly sauna, waarin de temperatuur op kan lopen tot boven de 90 ℃. Of snuif frisse lentegeuren op in de boomgaard sauna, waar u zich door de etherische oliën in een boomgaard waant. Daarnaast kunt u terecht in onze:

  • Lavendel sauna;
  • Infrarood sauna;
  • Finse sauna;
  • Concert sauna;
  • Tecaldarium.

Maak gebruik van onze sauna acties en geniet optimaal van onze rustgevende saunacabines.

SAUNA & BEAUTY OASE ACTIE

Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellnessdag verdient en voordelig gebruik moet kunnen maken van onze wellness faciliteiten. Wat dacht u van heerlijk ontspannen in de Romeinse kruidentempel of in de lavendel sauna? We zien u graag bij Sauna Oase in de buurt van Nijmegen, dus bekijk snel welke sauna actie bij u past en reserveer direct of neem contact met ons op!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.