Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Opgieting

Opgieting in de sauna bij Sauna Oase NederasseltBij Sauna & Beauty Oase kunt u ook een opgieting in de sauna bezoeken. Er is vier maal per dag een opgietritueel in onze Finse Löyly saunacabine. Zo’n opgieting is echt een bijzondere belevenis die u niet mag missen!
 

Rituele opgieting

Tijdens zo’n rituele opgieting wordt de warmte in de cabine langzaam opgebouwd. Vaak onder begeleiding van rustgevende muziek. Deze bijzondere ervaring is zeer rustgevend en door de etherische oliën ruikt het ook nog eens heerlijk. Bij Sauna & Beauty Oase kunt u vier keer per dag een opgieting bijwonen. Wilt u iemand een opgieting en een dagje ontspannen cadeau doen dan? Dat kan met de cadeaubon van Sauna & Beauty Oase.
 

Opgietdag bij Sauna & Beauty Oase

Wilt u een opgieting bijwonen? Reserveer direct uw saunadag of neem contact op met ons voor meer informatie over een opgieting.

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.