Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Ontspanningsmassage Nijmegen

Ontspanningsmassage Nijmegen bij Sauna & Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen kunt u heerlijk genieten van een ontspanningsmassage. U kunt kiezen uit verschillende ontspannende massages, zoals de hotstone massage of de kruidenstempel massage. Om gebruik te maken van de ontspanningsmassage dient u eerst te reserveren. U kunt daarbij kiezen of u de behandeling als onderdeel van uw saunabezoek wilt reserveren, of zonder bezoek aan onze sauna. Verwen uzelf met een heerlijk moment van ontspanning!

ONTSPANNINGSMASSAGE IN OMGEVING NIJMEGEN

U kunt op onze website een keuze maken welke ontspanningsmassage u in onze sauna nabij Nijmegen wilt ondergaan. Kies bijvoorbeeld voor één van onze exclusieve massages:

Sauna & Beauty Oase heeft deze massages zelf ontwikkeld, waardoor ze zeer uniek zijn. U zult nergens anders van deze massages kunnen genieten. Probeer het eens uit, ontspanning gegarandeerd!

KOM LANGS VOOR EEN ONTSPANNENDE MASSAGE

Naast onze unieke massages kunt u ook een ander soort massage kiezen. Andere massages die wij aanbieden zijn:

Met al onze behandelingen kunt u optimaal ontspannen en voelt u zich als herboren. Kies voor een heerlijk momentje voor uzelf om tot rust te komen. Wij leggen u graag in de watten. Boek direct een ontspanningsmassage van uw keuze in onze sauna in de buurt van Nijmegen! Voor meer informatie neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord. Het is tijd om lekker te ontspannen!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.