Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Ontspanningsmassage Nijmegen

Geniet van een heerlijke ontspanningsmassage nabij Nijmegen in het wellnesscentrum Sauna & Beauty Oase. Kies uit verschillende ontspannende massages, zoals de hotstone massage of de kruidenstempel massage. Om gebruik te maken van de ontspanningsmassage dient u eerst te reserveren. U kunt daarbij kiezen of u de behandeling als onderdeel van uw saunabezoek wilt reserveren, of zonder bezoek aan onze sauna. Verwen uzelf met een heerlijk moment van ontspanning!

Ontspanningsmassage in omgeving Nijmegen

U kunt op onze website een keuze maken welke ontspanningsmassage u in onze sauna nabij Nijmegen wilt ondergaan. Kies bijvoorbeeld voor één van onze exclusieve massages:

  • de diamant massage waarbij u wordt gemasseerd met koude en warme diamanten om de doorbloeding te stimuleren;
  • de brush massage die gebruik maakt van diverse kneed- en kwasttechnieken om uw lichaam tot diepe ontspanning te brengen;
  • de cupping massage is een ontspannende massage die de huid en het bindweefsel stimuleert door siliconen vacuüm cups te gebruiken;
  • de hotstone massage die wordt uitgevoerd met warme smaragd stenen en helpt tegen spierpijn en rugklachten.

Sauna & Beauty Oase heeft de diamant massage en brush massage zelf ontwikkeld. Hierdoor zijn ze uniek; u zult ze nergens anders in Nederland aantreffen. Maar ook de cupping en hotstone massages zijn zeer ontspannend en effectief. De vacuüm cups in de cupping massages zorgen ervoor dat de huid vacuüm wordt gezogen en de doorbloeding meteen wordt gestimuleerd. Ook de hotstone massage is erg populair. De stenen van ongeveer 45 graden zorgen voor voldoende hitte en druk om spanningen te verlichten en om je nieuwe energie te geven. Probeer eens een van onze ontspanningsmassages in Nijmegen uit en ontdek zelf de rustgevende werking!

Ontspanningsmassage Nijmegen bij Sauna & Beauty Oase

Andere ontspannende massages

Naast onze unieke massages kunt u ook een ander soort massage kiezen. Andere massages die wij aanbieden zijn:

Met al onze behandelingen kunt u optimaal ontspannen en voelt u zich als herboren. Kies voor een heerlijk momentje voor uzelf om tot rust te komen. Wij leggen u graag in de watten. Reserveer direct een ontspanningsmassage van uw keuze in onze sauna in de buurt van Nijmegen! Voor meer informatie neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord. Het is tijd om lekker te ontspannen!

Combineer uw ontspannende massage met een bezoek aan de sauna

Uiteraard is het mogelijk om enkel een massage of behandeling te ondergaan bij Sauna & Beauty Oase nabij Nijmegen. Maar om uw dagje wellness echt compleet te maken, is een bezoek aan de sauna eigenlijk onmisbaar. Combineer uw ontspanningsmassage in Nijmegen daarom met een sauna entree. U heeft tijdens uw wellness dagje de keuze uit wel zeven verschillende saunacabines en negen verschillende baden of douches. Daardoor relaxt u helemaal op de manier waar u zich prettig bij voelt. Kies voor een dag entree wanneer u de hele dag gebruik wilt maken van onze bad- en saunafaciliteiten. Brengt u liever ’s avonds een bezoek aan de sauna? Dan is een avond entree perfect voor u. 

Boek uw ontspanningsmassage in onze spa in Nijmegen 

Met al onze faciliteiten  kunt u optimaal ontspannen en voelt u zich als herboren. Kies voor een heerlijk momentje voor uzelf om tot rust te komen. Wij leggen u graag in de watten. Boek direct de ontspanningsmassage van uw keuze in onze sauna in de buurt van Nijmegen! Voor meer informatie neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord. Het is tijd om lekker te ontspannen!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.