Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Diamant massage

Diamant massage bij Sauna OaseBij Sauna & Beauty Oase kunt u de unieke diamant massage ervaren. Deze ontspanningsmassage is speciaal door Sauna & Beauty Oase ontwikkeld en zult u dus nergens anders kunnen boeken. De diamant massage valt onder de behandelingen die beschikbaar zijn bij Sauna & Beauty Oase en dient, net als de andere behandelingen, vooraf gereserveerd te worden.
 

Veel speciale behandelingen bij Sauna & Beauty Oase

Van gezichtsbehandelingen tot pedicures: Sauna & Beauty Oase geeft u de complete wellness ervaring die u wilt! Er zijn ook verschillende massages beschikbaar, zoals de hotstone massage, maar onze diamant massage is wel het meest bijzonder. Dat moet u ervaren hebben!
 

Diamant massage boeken bij Sauna & Beauty Oase

Gemasseerd worden met warme en koude diamanten is een unieke ervaring. Niet alleen omdat de diamant massage uniek is bij Sauna & Beauty Oase, maar ook door de ontspannende werking van deze massage. De ultieme ontspanningsmassage van Sauna & Beauty Oase is echt de diamant massage. Reserveer deze massage direct op onze website!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.