Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje wellness voor 2

Dagje wellness voor 2 bij Sauna & Beauty OaseBij Sauna & Beauty Oase kunt u ook terecht voor een dagje wellness voor 2! Het is mogelijk om met een vriend of vriendin langs te komen bij onze sauna en te genieten van onze faciliteiten. Samen genieten in de sauna of ontspannen in een van onze baden. Het is mogelijk met een dagje wellness voor 2.
 

Reserveren of niet?

Voor het sauna bezoek hoeft u niet te reserveren, maar wilt u ook een behandeling, dan moet u van te voren reserveren. Zorg voor een compleet dagje wellness voor 2 bij Sauna & Beauty Oase met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Indien u voor meerdere personen reserveert zullen wij ons best doen om de behandeling gelijktijdig plaats te laten vinden.
 

Een dagje wellness voor 2 boeken

Wanneer u een dagje wellness voor 2 gaat boeken kunt u ook gebruik maken van onze arrangementen of een dagje ontspannen cadeau geven. Op deze manier kunt u ook profiteren van voordeel op uw wellness dagje voor 2! Reserveer direct op onze website of neem contact met ons op!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.