Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje wellness voor 2

Bij Sauna & Beauty Oase kunt u altijd terecht voor een dagje wellness voor 2! Het is mogelijk om met een vriend of vriendin langs te komen bij onze sauna en te genieten van onze faciliteiten. Samen genieten in de sauna of ontspannen in een van onze baden: het is mogelijk met een dagje wellness voor 2.

Reserveren is niet nodig

Voor het sauna bezoek hoeft u niet te reserveren. Wilt u echter ook een behandeling, dan moet u van te voren wel reserveren. Maak uw dagje wellness voor 2 bij Sauna & Beauty Oase compleet met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling. Indien u voor meerdere personen reserveert zullen wij ons best doen om de behandeling gelijktijdig plaats te laten vinden. Een greep uit de behandelingen die we aanbieden:

  • massage;
  • pedicure;
  • gelpakking;
  • harsbehandeling;
  • zonnebank;
  • gezichtsbehandeling.

Alle behandelingen worden uitgevoerd door ervaren masseuses en schoonheidsspecialisten. Bij aankomst stellen ze u meteen op uw gemak. Ze leggen uit wat ze gaan doen en beginnen vervolgens met de behandeling. Na afloop van de massage, behandeling of pedicure heeft u de mogelijkheid om lekker een duik te nemen in ons zwembad of gebruik te maken van onze rustruimtes.

Dagje wellness voor 2 bij Sauna & Beauty Oase

Kom helemaal tot rust in de sauna

Nadat u bij onze masseuse bent langs geweest, staat er natuurlijk een bezoek aan de sauna op de planning. Dankzij de vele saunafaciliteiten is er altijd wel een ruimte waar u en uw vriend of vriendin zich op jullie gemak voelen. In de boomgaardsauna geniet u van fruitige geuren, waardoor u het gevoel krijgt in een prachtige fruittuin of boomgaard rond te lopen. Ook de concertsauna is zeker een bezoek waard tijdens uw dagje wellness voor 2. Luister samen naar prachtige concerten en bekijk mooie natuurfilms, terwijl de temperatuur in de ruimte oploopt. 

Sluit uw saunadag af met een bezoek aan het restaurant

U bent tijdens uw dagje wellness helemaal tot rust gekomen. Hoe sluit u dit geslaagde uitje beter af dan met een lekkere maaltijd in het restaurant? Reserveer alvast, zodat u zeker weet dat u een plekje hebt. Het is ook mogelijk om gezellig samen te lunchen. Als u een hele maaltijd wat te veel vindt, gaat u langs bij de bar, waar alle drankjes altijd met een glimlach worden geserveerd. Bekijk al onze lunch- en dinerarrangementen en maak uw keuze.

Een dagje wellness voor 2 boeken

Wanneer u een dagje wellness voor 2 gaat boeken kunt u ook gebruik maken van onze arrangementen of een dagje ontspannen cadeau geven. Op deze manier kunt u ook profiteren van voordeel op uw wellness dagje voor 2! Reserveer direct uw sauna en wellness bezoek. 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.