Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje sauna

Wilt u een dagje sauna beleven om eens heerlijk te ontspannen? U bent van harte welkom bij Sauna & Beauty Oase! Wij hebben verschillende sauna cabines en baden waar u heerlijk kunt ontspannen. Na een complete dag in de sauna en baden van Sauna & Beauty Oase voelt u zich gegarandeerd als herboren!

EEN DAGJE RELAXEN IN DE SAUNA

Wilt u een dagje sauna beleven om eens heerlijk te ontspannen? U bent van harte welkom bij Sauna & Beauty Oase! Wij hebben verschillende sauna cabines en baden waar u heerlijk kunt bijkomen en kunt genieten van bijzondere rituelen, zoals een opgieting. Na een complete dag in de sauna en baden van Sauna & Beauty Oase voelt u zich gegarandeerd uitgerust en fris!


Dagje sauna bij Sauna beauty oase

EEN DAGJE RELAXEN IN DE SAUNA

Er gaat niets boven een dagje relaxen in de sauna. Zo kunt u weer helemaal bijkomen van het drukke leven en wordt het lichaam gereinigd van afvalstoffen. Om nog beter te kunnen ontspannen en te genieten van uw saunadag, kunt u ook verschillende behandelingen bij ons reserveren. Kies uit ons uitgebreide assortiment behandelingen:

Kies voor een gezichts- of lichaamsbehandeling om uw wellness dag helemaal compleet te maken. Laat uw uiterlijk optimaal verzorgen terwijl u tegelijkertijd volledig ontspant door diverse technieken en kruiden met onze Bashya gezichtsbehandeling. Of kom geheel tot rust met een ontspannende gel pakking. We bieden een ruim assortiment aan behandelingen, waardoor er altijd wel iets voor u bijzit. Of u nu slechts uw benen wilt laten harsen of uw gehele lichaam tot rust wil brengen: wij verzorgen een dagje sauna dat compleet naar uw wensen is.

VAN LAVENDEL SAUNA TOT CONCERT SAUNA

We hebben veel verschillende saunacabines in ons wellness resort, waarin u telkens op een andere manier kunt ontspannen:

  • Geniet tijdens uw dagje sauna ieder half uur opnieuw van een fruitige geur in onze boomgaard sauna;
  • Kom geheel tot rust door de lavendelgeur van de takjes die u in de lavendelsauna aantreft;
  • Bekijk prachtige natuurfilms en concerten in de speciale concert sauna;
  • Woon bovendien een Finse opgieting bij waarbij de temperatuur wordt opgevoerd terwijl u geniet van rustgevende muziek.

Bekijk al onze faciliteiten gemakkelijk online. Unieke ervaringen voor een gezond en uitgerust lichaam, dat is waar een dagje sauna bij Sauna & Beauty Oase inhoudt!

SAUNA & BEAUTY OASE VOOR PERFECTE ONTSPANNING

Laat alle drukte en stress van de stad achter u met een dagje sauna bij Sauna & Beauty Oase middenin de rustige streken van Gelderland. Maak gebruik van onze faciliteiten of geniet van een van onze heerlijke behandelingen! Door gebruik te maken van onze arrangementen kunt u ook nog eens besparen op uw dagje in de sauna. Reserveer op onze website of neem direct contact met ons op! Vindt u dat een vriend of vriendin ook wel zo’n dag ontspanning kan gebruiken? Bestel een cadeaubon en verras hem of haar met een dagje sauna!

Bekijk alle acties

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.