Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje sauna

Dagje-sauna-Sauna-beauty-oaseWilt u graag ontspannen met een dagje sauna? U bent van harte welkom bij Sauna & Beauty Oase! Wij hebben verschillende sauna cabines en baden waar u heerlijk kunt ontspannen. Een complete dag in de sauna en baden van Sauna & Beauty Oase laat u voelen als herboren!
 

Een dagje relaxen in de sauna

Er gaat niets boven een dagje relaxen in de sauna. Zo kunt u weer helemaal bijkomen van het drukke leven. Om nog beter te kunnen ontspannen en genieten van uw sauna dag kunt u ook verschillende massagebehandelingen bij ons reserveren. Of kies voor een gezichts- of lichaamsbehandeling om uw wellness dag compleet te maken! U kunt ook een cadeaubon bestellen en iemand verrassen met een dagje sauna!
 

Sauna & Beauty Oase voor perfecte ontspanning

Laat alle stress achter u met een dagje sauna bij Sauna & Beauty Oase. Maak gebruik van onze faciliteiten of geniet van een van onze heerlijke behandelingen! Door gebruik te maken van onze arrangementen kunt u ook nog eens besparen op uw dagje in de sauna. Reserveer op onze website of neem contact met ons op!

Ook interessant