Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje sauna voor 2

Dagje sauna voor twee bij Sauna Oase Bij Sauna & Beauty Oase kunt u ook terecht voor een dagje sauna voor 2! Het is mogelijk om met samen met een ander onze sauna te bezoeken en te genieten van onze faciliteiten. Zo kunt u samen ontspannen in de sauna of in een van onze baden. Het is allemaal mogelijk met een dagje sauna voor 2.
 

Reserveren of niet?

Voor een sauna bezoek met z´n tweeën hoeft u niet te reserveren, maar wilt u ook een behandeling, dan moet u wel van te voren reserveren. Zorg voor een compleet dagje sauna voor 2 bij Sauna & Beauty Oase met een heerlijke massage of lichaamsbehandeling. Indien u voor meerdere personen reserveert zullen wij ons best doen om de behandeling gelijktijdig plaats te laten vinden.
 

Een dagje sauna voor 2 reserveren

Wanneer u een dagje sauna voor 2 gaat reserveren kunt u ook gebruik maken van een van onze arrangementen. Op deze manier kunt u samen ook profiteren van voordeel op uw sauna dagje voor 2! Reserveer direct op onze website of neem contact met ons op!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.