Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Dagje sauna voor 2

Een heerlijk dagje sauna voor 2 beleeft u bij Sauna & Beauty Oase. Kom gezellig langs en breng een vriend, vriendin of familielid mee om samen te genieten van onze uitgebreide faciliteiten. Zo kunt u samen ontspannen in de sauna of in een van onze baden. Het is allemaal mogelijk met een dagje sauna voor 2. 

Samen genieten van een geheel verzorgd sauna arrangement

Voor een saunabezoek met z’n tweeën hoeft u niet te reserveren, maar voor een speciaal arrangement of een behandeling dient u wel vooraf te reserveren. Uit wat voor arrangementen hebt u de keuze? 

  • luncharrangement: hiermee geniet u niet alleen van een heerlijk saunabezoek, maar ook van een lekkere lunch. Maak vanaf 10.00 uur gebruik van onze saunafaciliteiten en kom tussen de middag langs in het restaurant voor een heerlijk soepje en broodje;
  • all inclusive arrangement: is een luncharrangement voor jou niet genoeg? Kies dan voor een dagje all inclusive genieten! Dit arrangement bestaat niet alleen uit een smakelijke lunch, maar ook een heus twee gangen diner naar keuze. Daarnaast zijn er vijf consumpties bij inbegrepen;
  • dag entree: met een dag entree mag jij van 10.00 tot 23.30 uur gebruik maken van al onze sauna- en badfaciliteiten. Ook het gebruik van scrubzout, shampoo en showergel is bij de prijs inbegrepen;
  • avond entree: wat is er fijner dan na een drukke dag heerlijk bijkomen in de sauna? Betreed vanaf 17.00 uur onze sauna en neem deel aan diverse opgietrituelen. 

Dagje sauna voor twee bij Sauna Oase

Behandelingen en massages voor twee

Een dagje sauna voor 2 is natuurlijk niet compleet zonder een behandeling waar u met z’n tweeën van kunt genieten. Onder onze behandelingen vindt u uiteraard tal van massages, zoals een traditionele bamboe of hotstone massage. Daarnaast heeft u de keuze uit massages waar u misschien nog niet eerder van hebt gehoord, zoals de brush- of cupping massage. Sport u veel en wilt u een ontspannende massage die u de rust geeft waar u na de vele inspanning aan toe bent? Maak dan gebruik van onze sportmassage. Kies zelf hoe lang de massage moet duren en ga met de masseuse in overleg om uit te vinden wat voor behandeling het beste bij u past. We doen ons best om uw massages en/of behandelingen zoveel mogelijk tegelijkertijd plaats te laten vinden als u met z’n tweeën bent.

Een dagje sauna voor 2 reserveren

Dankzij de vele saunafaciliteiten is er altijd wel een ruimte waar u tijdens uw dagje sauna voor 2 geheel tot rust komt. In de Finse löyly sauna loopt de temperatuur op tot wel 90 graden of meer. Hier vinden in de loop van de dag ook diverse opgietingen plaats. Een opgieting is een ritueel waarbij de saunameester water verrijkt met heerlijke oliën over de kachelstenen gooit. Hierdoor verspreiden de warmte en geuren zich door de ruimte. In de infraroodsauna zorgen speciale lampen voor een intense warmte die diep doordringt in uw lichaam. Wilt u liever genieten van een iets minder hete sauna? Bezoek dan de concertsauna of boomgaardsauna. Bekijk alle saunafaciliteiten en boek snel uw dagje sauna voor 2. 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.