Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Aanbieding sauna

Bent u op zoek naar een leuke aanbieding voor de sauna? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase! Bij Sauna & Beauty Oase vindt u altijd wel een leuke actie voor een van onze faciliteiten. Het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om te genieten van de sauna. Waan u voor een dag in alle luxe die wij te bieden hebben voor een mooie aanbiedingsprijs. Hieronder ziet u een overzicht van onze huidige acties, die regelmatig veranderen zodat iedereen kan genieten van heerlijke aanbiedingen. Kom langs en laat u verwennen!

Bekijk de actuele aanbiedingen


Aanbieding Sauna Oase

BEZOEK DE SAUNA MET KORTING

Wij hebben steeds een andere sauna aanbiedingen, zo is er voor iedereen wel een fijne actie! Kijk bijvoorbeeld eens bij onze wellness aanbieding. Hieronder ziet u een aantal aanbiedingen waarmee u de sauna met korting kan bezoeken, zoals:

  • Een combinatiekorting: dat is een aanbieding voor de sauna waarin entree en een maaltijd in het sfeervolle restaurant is inbegrepen;
  • Een voordelige aanbieding voor sauna entree;
  • Entree én een massagebehandeling.

Met een dagentree kunt u de hele dag gebruik maken van al onze verschillende saunafaciliteiten en diverse gratis rituelen bijwonen, zoals een opgieting. Tijdens een bezoek aan de sauna worden onder andere uw poriën gereinigd en worden afvalstoffen sneller uit uw lichaam afgevoerd. Welke sauna aanbieding u ook kiest: u bent verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje die uw lichaam van binnenuit reinigt! Onze sauna zijn natuurlijk ook hartstikke leuk om cadeau te doen aan die ene vriend of vriendin die absoluut een ontspannen dag verdient!

DIVERSE WELLNESS FACILITEITEN OM TOT RUST TE KOMEN

Iedereen komt op een andere manier volledig tot rust, daarom bieden wij een breed scala aan faciliteiten aan. Denk hierbij aan:

  • Diverse rust baden;
  • Unieke sauna’s;
  • Rustruimtes; 
  • Heerlijke horecagelegenheden.

Voordelig genieten van onze faciliteiten kan altijd! Voor de meest ontspannen ervaring kunt u een aanbieding voor onze sauna reserveren op onze website. Bij Sauna & Beauty Oase hoeft u zich nergens meer druk om te maken. Gun uzelf een bezoek aan de sauna zonder de hoofdprijs te betalen. Maak direct online een reservering en bezoek Sauna & Beauty Oase met korting

AANBIEDING SAUNA & BEAUTY OASE

Voor de meest voordelige ervaring van Sauna & Beauty Oase kunt u een aanbieding voor onze sauna faciliteiten reserveren. Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellnessdag verdient! Bekijk daarom op onze website welke sauna aanbieding bij u past en reserveer direct! Voor meer informatie over onze sauna kunt u contact met ons opnemen, wij staan u graag te woord. Tot ziens bij Sauna & Beauty Oase!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.