Close Menu
Klantbeoordeling 8.3
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Aanbieding sauna

Aanbieding Sauna Oase

Bent u op zoek naar een leuke aanbieding voor de sauna? Kom dan naar Sauna & Beauty Oase! Bij Sauna & Beauty Oase vindt u altijd wel een leuke sauna actie voor onze sauna. Het hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn om u een dag in luxe te baden! Wij bieden een breed scala aan:

  • baden;
  • sauna’s;
  • rustruimtes; 
  • heerlijke horecagelegenheden.

U hoeft zich nergens meer druk om te maken. Gun u zelf een bezoek aan de sauna zonder de hoofdprijs te betalen. Maak direct online een reservering en bezoek Sauna Oase met korting!
 

Bekijk de actuele aanbiedingen
 

BEZOEK DE SAUNA MET KORTING

Wij hebben steeds een andere aanbieding voor onze sauna, zo is er voor iedereen wel een geschikte actie te vinden. Kijk bijvoorbeeld eens bij onze wellness aanbieding. Voordelig genieten van onze faciliteiten kan daarom altijd! Voor de meest ontspannen ervaring kunt u een aanbieding voor onze sauna reserveren op onze website. Hieronder ziet u een aantal sauna aanbiedingen voorbij komen waarmee u de sauna met korting kan bezoeken. De korting kan bestaan uit een combinatiekorting (entree in combinatie met een maaltijd in het sfeervolle restaurant), een voordelig entreeticket of entree én een massagebehandeling. De combinatiekortingen zijn ook hartstikke leuk om cadeau te geven. Welke optie u ook kiest: u bent verzekerd van een heerlijk ontspannen uitje!

AANBIEDING SAUNA & BEAUTY OASE

Voor de meest voordelige ervaring van Sauna & Beauty Oase kunt u een aanbieding voor onze sauna faciliteiten reserveren. Wij vinden dat iedereen een ontspannen wellness dag verdient! Bekijk daarom op onze website welke sauna aanbieding bij u past en reserveer direct! Voor meer informatie over onze sauna neemt u contact met ons op, wij staan u graag te woord. Tot ziens bij Sauna & Beauty Oase!

Ook interessant

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.