Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vervolg op de camerabeelden in de media

Beste gasten,

Graag willen wij u vanuit onze kant op de hoogte stellen over de ontwikkelingen omtrent de camerabeelden in de media. De afgelopen dagen zijn er beelden van onze sauna opgedoken via verschillende mediakanalen. In eerste instantie leek dit om slechts één video te gaan die opgenomen was in een kleedruimte. Echter blijkt het nu zo te zijn dat er meerdere camerabeelden op het internet circuleren.

Zoals al eerder medegedeeld is er ruim twee jaar geleden door criminelen ingebroken in ons digitaal camerasysteem. Op dit systeem stonden camerabeelden van verschillende kleedruimtes. Nadat dit gebeurd is hebben wij direct stappen ondernomen om de beelden te verwijderen en niet verder te laten verspreiden. Na dit incident zijn desbetreffende beveiligingscamera’s verwijderd en tevens hebben wij het gat in onze beveiliging gedicht. 

Een aantal weken geleden zijn wij benaderd dat er beelden vanuit onze camera’s op een site zijn geplaatst. Hiervan hebben wij aangifte gedaan en de beelden laten verwijderen. De beelden zijn toen direct van de website verwijderd.

Afgelopen donderdag zijn wij op de hoogte gesteld dat er opnieuw beelden van onze beveiligingscamera’s zijn opgedoken op verschillende websites. Hierdoor hebben wij besloten om wederom aangifte te doen en een nieuw onderzoek in te stellen. Hier is de politie op dit moment druk mee bezig.

Wij hopen u voor dit moment zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Erik & Corina

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.