Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vaste gasten vertellen hun verhaal in het Brabants Dagblad

Het doet ons pijn hoe er wordt geschreven over de sauna die voor ons zo veilig en vertrouwd voelt

OPINIE - Wij als vaste klanten van Sauna Beauty & Oase zien momenteel met lede ogen aan hoe de sauna wordt beticht als gluursauna. Vanaf maart dit jaar is er veel onrust omtrent de camerabeelden die op het internet terecht zijn gekomen. Het doet ons pijn hoe er wordt geschreven over de sauna die voor ons zo veilig en vertrouwd voelt. Als vaste gasten vinden wij dat dit zo niet langer door mag gaan. Daarom sturen wij deze brief met een duidelijke boodschap.

Flinke duw

Uit heel Nederland komen de reacties: vanuit de media maar ook door mensen online. Maar wat graag wil iedereen laten weten wat ze van de sauna vinden zonder enig idee te hebben waar ze over praten. Het lijkt wel of mensen een flinke duw willen geven zodat de sauna omvalt. De reacties gaan van kwaad tot erger, zelfs doodsbedreigingen gericht aan de eigenaar komen voorbij.

Bij deze willen wij laten weten dat we er niet langer mee akkoord gaan, zo negatief en onjuist mag er niet gesproken worden over een sauna die voor ons vaste gasten zo belangrijk is. Deze sauna, gevestigd in Nederasselt, is een plek waar wij ons altijd veilig gevoeld hebben.

Intenties

Wat er precies gebeurd is, dat weten wij niet. Het enige wat wij erover kunnen zeggen, is dat we niet twijfelen aan de intenties van de eigenaar. Iedereen die hem ooit ontmoet heeft, zal deze mening delen. Wij hebben ons altijd veilig gevoeld, mede door de camera’s die over ons en onze spullen waakten. Hetgeen wat iedereen in gedachten moet houden, is: in de sauna maakt het niet uit wie of wat je bent of waar je vandaan komt; iedereen is gelijk. Maar het allerbelangrijkste is dat we niet mogen oordelen totdat we echt weten hoe iemand of iets in elkaar zit.

Namens ons en veel vaste gasten van deze sauna: Harrie en Anita van Orsouw, Heesch

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.