Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Open dag 2018

Open dag Sauna & Beauty Oase 2018  

Heb je interesse in de sauna? Kom dan naar onze open dag! Als je nog nooit naar de sauna bent geweest, kan een eerste keer best spannend zijn. Loop daarom binnen op zondag 2 september tussen 11.00 en 15.00 uur om eens – gekleed – een kijkje achter de schermen te nemen. Kom de ‘Oase’ sfeer proeven en ervaar hoe ontspannend de sauna kan zijn!

Gedurende de dag worden er rondleidingen gegeven door het bedrijf. Er wordt uitleg gegeven over de  verschillende baden en cabines van het saunacomplex. Neem een kijkje in de beautysalon waar onze schoonheidsspecialisten uitleg geven over de verschillende behandelingen of beleef zelf hoe het is om mee te doen aan een opgieting!

Wat is er te doen?
Sauna & Beauty Oase haar deuren kijk mee in het saunagedeelte, de beautysalons en in de horeca. Daar hoor je bijvoorbeeld meer over:

  • De basis: de eerste keer naar de sauna
  • Een saunagang: wat is een saunarondje?
  • Saunarituelen: wat is een opgieting?
  • Aansluitende beautybehandelingen en massages
  • Eten en drinken tijdens je saunabezoek
  • Werken bij Sauna & Beauty Oase

Goed om te weten: Let op wegens de drukte is het verstandig om op tijd naar de open dag te komen.  

Wil je weten hoe het voelt om naar de sauna te gaan? Wil je ontdekken wat Sauna & Beauty Oase te bieden heeft? Bezoek dan open dag!

 

 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.