Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Camerabeelden in de media

Beste gasten

Vandaag zijn er beelden van onze sauna opgedoken via verschillende mediakanalen. Graag willen wij u daarom vanuit onze kant op de hoogte stellen. 

Ruim twee jaar geleden is er door criminelen ingebroken in ons digitaal camerasysteem. Op dit systeem stonden camerabeelden van verschillende kleedruimtes. Nadat dit gebeurd is hebben wij direct stappen ondernomen om de beelden te verwijderen en niet verder te laten verspreiden. Na dit incident zijn desbetreffende beveiligingscamera’s verwijderd en tevens hebben wij het gat in onze beveiliging gedicht. 

Een aantal weken geleden zijn wij benaderd dat er beelden vanuit onze camera’s op een site zijn geplaatst. Hiervan hebben wij aangifte gedaan en de beelden laten verwijderen. De beelden zijn toen direct van de website verwijderd.

Zoals u zult begrijpen zijn we hier niet blij mee. Het camera systeem hadden we in gebruik voor de veiligheid van onze gasten en voor onze medewerkers. In de tijd dat dit gebeurd is hingen de camera’s in de drie kleedruimtes. Deze zijn al geruime tijd weg.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.

Erik en Corina.

 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.