Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Badenkaartactie!

In de periode van 1 t/m 14 september 2016 kunt u weer profiteren van hoge kortingen op de aanschaf van een badenkaart! Uw besparing kan oplopen tot ruim € 155,- en u krijgt tevens extra gratis entree cadeau! De badenkaart is een abonnementsvorm die wij bij onze sauna aanbieden. Als regelmatig saunabezoeker kan dit u veel voordeel opleveren. Hoe werkt het?

In de actieperiode bieden wij drie typen badenkaarten aan: de 10 badenkaart, de 25 badenkaart en de 10 avondbadenkaart. De 10 badenkaart geeft u recht op 10x een dagentree, met de 25 badenkaart geniet u van 25x een dagentree en met de 10 avondbadenkaart heeft u recht op 10x een avondentree. Deze zijn allemaal zowel online als bij de receptie verkrijgbaar. Na aanschaf dient de badenkaart geregistreerd te worden. Dit kunt u bij uw eerstvolgende bezoek doen bij onze receptionistes. De badenkaart is daarna direct te gebruiken.

Naast deze hoge kortingen profiteert u in de actieperiode van een extra cadeautje: bij aankoop van de 10 badenkaart krijgt u van ons 1 gratis dagentree, bij aankoop van de 25 badenkaart ontvangt u van ons 2 gratis dagentree's en bij ankoop van een 10 avondbadenkaart krijgt u een 1 gratis avondentree! Deze wordt bijgeschreven op uw badenkaart na uw eerste bezoek.

Klik hier en bestel direct!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.