Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Badenkaart actie 2018

Profiteer van onze badenkaart actie! 

Ben je een frequente bezoeker van ons saunacomplex? Dan is het voordeliger om een badenkaart aan te schaffen. Tijdens de actie periode van 1 tot en met 14 september geniet u van nog meer voordeel!

Een badenkaart van Sauna & Beauty Oase is één jaar geldig vanaf de aanschaf van de kaart. De kaart is niet persoonsgebonden en overdraagbaar indien iemand anders er gebruik van wil maken. De kaart mag de gehele week worden gebruikt er is geen weekendtoeslag op vrijdag, zaterdag of zondag. Houders van deze kaart betalen tevens géén vakantietoeslag bij een bezoek tijdens een nationale schoolvakantieperiode.

De verkoop van de badenkaart actie start op zaterdag 1 september en zal lopen tot en met vrijdag 14 september 2018. Badenkaarten zijn online verkrijgbaar of bij de receptie van Sauna & Beauty Oase. Tevens informeren de receptionistes u graag over de voorwaarden.

5 badenkaart    70 euro
15 badenkaart    195 euro
10 badenkaart ochtend 100 euro
10 badenkaart avond   
 
120 euro
 

               

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.