Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Opgietingen bij Sauna & Beauty Oase

Opgietingen; de ultieme saunabeveling die u tijdens uw saunadag niet mag missen. Tijdens een opgieting geniet u van veelal rustgevende muziek. Daarnaast worden door de saunameester de etherische oliën door de cabine verspreid terwijl de warmte als een warme deken op uw lichaam terecht komt. Bij Sauna & Beauty Oase worden dagelijks minimaal vier opgietingen verzorgd.

Wat is een opgieting?

Tijdens een opgietritueel zorgt de saunameester dat de warmte stapsgewijs en gecontroleerd wordt opgebouwd. In etappes wordt er water met etherische oliën en/of ijs over de kachelstenen gegoten. Daarbij ontstaat er een soort 'stoomstoot', de Finnen noemen dit löyly. Door de verdamping van het water, komt er extra warmte in de lucht en ook de luchtvochtigheid in de cabine neemt toe. Het voelt dan alsof de temperatuur stijgt, maar in werkelijkheid daalt deze.

Door het zwaaien met een handdoek, doorbreken we de isolerende stilstaande lucht en valt de aanwezige warme vochtige lucht als een heerlijke warme deken over uw lichaam. En juist dat moment wordt als extra bijzonder ervaren door onze gasten. Tijdens een opgietritueel hoort u vaak mooie muziek zodat het thema volledig wordt beleefd. Dat noemen wij nog eens een ultieme saunabeleving!

Dagelijks vinden er minimaal vier opgietingen plaats in de Finse Löyly sauna op onderstaande tijden:

14:30 uur 16:30 uur 19:30 uur 21:30 uur

U kunt niet reserveren voor een opgieting. Deze zijn dagelijks kosteloos en op basis van beschikbaarheid.

Wilt u ook heerlijk genieten van een dag in onze sauna, reserveer dan direct. 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.