Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Overnachten in de omgeving

    

Maak van uw verblijf een weekendje weg en kom overnachten bij een van de aanbieders in onze omgeving. Sauna & Beauty Oase in Nederasselt heeft unieke samenwerkingen met hotels, bed & breakfasts en een authentiek klooster in de nabije omgeving. U kunt als gast genieten van een heerlijk ontspannen dagje weg en thuis komen in een heerlijk gespreid bedje. Geniet van een overnachting in een kamer voorzien van alle gemakken en comfort. Maak in de ochtend gebruik van een uitgebreid ontbijt en kom daarna (weer) een dag zorgeloos genieten. 

Voor iedereen iets dat past
Om voor iedereen iets aan te bieden dat past hebben we bewust samenwerking gezocht met luxe hotels, knusse Bed & Breakfasts en een echt authentiek klooster. Met iedere partij hebben we een afspraak gemaakt in de vorm van een arrangement. Klik direct door op onderstaande buttons om eens te kijken naar de mogelijkheden. 

Rijk aan luxe of juist in retraite
Natuurlijk kunt u ervoor kiezen om na een dagje zorgeloos genieten in de sauna weer huiswaarts te gaan. Maar echt helemaal tot rust komen beleeft u pas als u een nachtje hebt geslapen in de omgeving van Sauna & Beauty Oase. Het echte vakantiegevoel ontstaat namelijk al vanaf het moment dat u hier in de regio binnenkomt en uw tas bij de locatie waar u overnacht afzet. Qua accommodaties is er voor ieder wat wils. Wie voor luxe gaat, kiest voor een hotel. Ook de charmante Bed & Breakfasts zijn een garantie voor een bijzondere ervaring. En wilt u echt terug naar de basis, trek u dan terug in een authentiek klooster op loopafstand van de sauna. 

Veel mogelijkheden
In de regio Nederasselt zijn er mogelijkheden in overvloed om te ondernemen. Zo ligt het winkelcentrum van Nijmegen op nog geen half uur afstand van de sauna en is er omliggend een uitgestrekt natuurgebied met volop wandel- en fietsmogelijkheden. Als u besluit langer te blijven kunt u uw saunabezoek dus ook combineren met een dagje Nijmegen of juist even helemaal tot rust komen in de natuur. 

Kijk rustig verder op de aanbieder die bij u past voor meer informatie.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.