Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vacature interieurverzorgster (8 uur)

Ben jij niet vies van schoonmaken en vind je hygiëne belangrijk? Dan is Sauna & Beauty Oase op zoek naar jou!

 Bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt draait alles om het Indonesische woord Senang. Even niks aan je hoofd hebben en rustig genieten: je vindt het allemaal in onze huiselijke sauna. We hebben veel verschillende bad- en saunafaciliteiten Iedere dag vinden er minimaal vier professionele opgietingen plaats in onze Finse Löyly sauna. Tevens zijn er zes beautysalons waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen, een lounge met openhaard, terras met uitgebreide ligweide en een à-la-carte restaurant.

Als interieurverzorgster ben je werkzaam op alle afdelingen van de sauna. Samen met je collega’s vorm je een hardwerkend team dat iedere dag ervoor zorgt dat Sauna & Beauty Oase er goed uitziet. De werkzaamheden variëren van  het schoonmaken van natte en droge ruimtes.

 

In het kort

  • Schoonmaken van alle ruimtes

 

Wie ben jij?

Je bent iemand die niet vies is van hard werken. Je bent een echte aanpakker die gemotiveerd en enthousiast is. Je bent bereid om vroeg in de ochtend, in de weekenden, op feestdagen en in vakanties te werken.

 

Wat vragen wij van je?

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Flexibel inzetbaar

Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Neem dan telefonisch contact op of reageer via de e-mail.

 

Sauna & Beauty Oase

t.a.v. Corina van Ingen Schenau

Rijksweg 3

6612 AG Nederasselt

Tel. 024-6221718

E-mail: vacature@saunaoase.nl