Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vacature horeca medewerker parttime

Zoek je een leuke baan in een gezellig team? Dan is deze parttime functie echt iets voor jou. Als horeca medewerker sta je in de keuken, in het restaurant, achter de bar en op het saunaplein. Een afwisselende job dus!

Sauna & Beauty Oase
Bij Sauna & Beauty Oase vinden we het belangrijk om onze passie te delen. Mensen laten ervaren hoeveel innerlijke rust de sauna kan geven. Ons streven is dat gasten zichzelf kunnen zijn.

Als horecamedewerker ben je werkzaam achter de bar, in de keuken, in het restaurant, op het saunaplein en op het terras. Ben jij leergierig, enthousiast en vind je het leuk om in een gezellig horecateam te werken? Solliciteer dan direct!

In het kort
   Aanspreekpunt gasten
   Bedienen in het restaurant, de bar, het terras en in de ligweide
    Bereiden van gerechten
    Afwassen
​​​​​​​    Verzorgen (kleine) opgietingen

Wie ben jij?
Je bent een enthousiast persoon die representatief is. Je voelt je thuis in onze sauna en bent vriendelijk en spontaan naar onze gasten. Tevens ben je flexibel beschikbaar op wisselende dagen, zowel overdag als in de avonden, in weekenden en op feestdagen.

Wat vragen wij van je?
​​​​​​​    Enige horeca ervaring is een pré
​​​​​​​    Sociaal en communicatief vaardig
​​​​​​​​​​​​​​    ​​​Flexibel inzetbaar

Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail je brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres of vul het online sollicitatieformulier in.

Sauna & Beauty Oase
t.a.v. Tommy Jessen
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Tel. 024-6221718
E-mail: vacature@saunaoase.nl

Lees hier ons privacy statement

Online sollicitatieformulier
* Verplichte velden