Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vacature horeca medewerker oproepkracht

Zoek je een leuke bijbaan naast je studie? Dan is deze parttime functie echt iets voor jou. Als horeca medewerker sta je in de keuken, in het restaurant en achter de bar. Een afwisselende job dus!

Sauna & Beauty Oase
Bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt draait alles om het Indonesische woord Senang. Even niks aan je hoofd hebben en rustig genieten: je vindt het allemaal in onze huiselijke sauna. We hebben veel verschillende bad- en saunafaciliteiten Iedere dag vinden er minimaal vier professionele opgietingen plaats in onze Finse Löyly sauna. Tevens zijn er zes beautysalons waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen, een lounge met openhaard, terras met uitgebreide ligweide en een à-la-carte restaurant.

Als oproep horeca medewerker ben je werkzaam achter de bar, in de keuken, in het restaurant, op het saunaplein en in de tuin. Je zorgt ervoor dat de gasten in het horecagedeelte van alle gemakken worden voorzien. Zo bereid je gerechten in de keuken, help je met de afwas en bedien je de gasten in het restaurant, op het terras en in de ligweide. 

In het kort
   Bedienen in het restaurant, de bar, het terras en in de ligweide
   Helpen in de keuken
​​​​​​​   Afwassen

Wie ben jij?
Je bent een enthousiast persoon die representatief is. Je voelt je thuis in onze sauna en bent vriendelijk en spontaan naar onze gasten. Tevens ben je flexibel beschikbaar op wisselende dagen, zowel overdag als in de avonden, in weekenden en op feestdagen.

Wat vragen wij van je?
​​​​​​​    Enige horeca ervaring is een pré
​​​​​​​    Sociaal en communicatief vaardig
​​​​​​​    Flexibel inzetbaar

Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail je brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres of vul het online sollicitatieformulier in.

Sauna & Beauty Oase
t.a.v. Tommy Jessen
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Tel. 024-6221718
E-mail: vacature@saunaoase.nl

Lees hier ons privacy statement

Online sollicitatieformulier
* Verplichte velden