Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vacature horeca medewerker fulltime

Zoek je een leuke baan in een gezellig team? Dan is deze fulltime functie echt iets voor jou. Als horeca medewerker sta je in de keuken, in het restaurant, achter de bar en op het saunaplein. Een afwisselende job dus!

Sauna & Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt draait alles om het Indonesische woord Senang. Even niks aan je hoofd hebben en rustig genieten: je vindt het allemaal in onze huiselijke sauna. We hebben veel verschillende bad- en saunafaciliteiten Iedere dag vinden er minimaal vier professionele opgietingen plaats in onze Finse Löyly sauna. Tevens zijn er zes beautysalons waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen, een lounge met openhaard, terras met uitgebreide ligweide en een à-la-carte restaurant.

Als horeca medewerker ben je werkzaam achter de bar, in de keuken, in het restaurant, op het saunaplein en in de tuin. Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken en houdt altijd het overzicht in verschillende situaties.  

In het kort

  • Aanspreekpunt gasten
  • Overzicht behouden
  • Collega’s aansturen
  • Verzorgen (kleine) opgietingen

 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiast persoon die representatief is. Je voelt je thuis in onze sauna en bent vriendelijk en spontaan naar onze gasten. Schoon te werk gaan in de keuken en hygiëne vind je belangrijk. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de gasten zorgeloos kunnen genieten. Tevens ben je flexibel inzetbaar op wisselende dagen, zowel overdag als in de avonden, in weekenden en op feestdagen.

Wat vragen wij van je?

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Beschikbaar dag-, avond-, weekenddiensten, feestdagen en vakanties
  • Ervaring in de horeca is vereist
  • Ervaring in de keuken is een pré
  • Affiniteit met de wellnessbranche

Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail je brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres of vul het online sollicitatieformulier in.

Sauna & Beauty Oase
t.a.v. Tommy Jessen
Rijksweg 3
6612 AG Nederasselt
Tel. 024-6221718
E-mail: vacature@saunaoase.nl

Indien je niet aan bovenstaand profiel voldoet, zal de sollicitatie niet in behandeling worden genomen.

Lees hier ons privacy statement

Online sollicitatieformulier
* Verplichte velden