Close Menu
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Vacature freelance sportmasseuse of masseur

 

Ben jij in het bezit van een erkend sportmasseur diploma en wil jij als freelancer aan de slag? Dan is deze functie echt iets voor je! Als sportmasseuse of masseur zorg je ervoor dat de gasten van Sauna & Beauty Oase zorgeloos kunnen genieten.

Sauna & Beauty Oase

Bij Sauna & Beauty Oase in Nederasselt draait alles om het Indonesische woord Senang. Even niks aan je hoofd hebben en rustig genieten: je vindt het allemaal in onze huiselijke sauna. We hebben veel verschillende bad- en saunafaciliteiten Iedere dag vinden er minimaal vier professionele opgietingen plaats in onze Finse Löyly sauna. Tevens zijn er zes beautysalons waar gasten zich heerlijk kunnen laten verwennen, een lounge met openhaard, terras met uitgebreide ligweide en een à-la-carte restaurant.

Als freelance sportmasseuse of masseur ben je werkzaam op de masseurs afdeling. Je werkt geheel zelfstandig en verzorgt sportmassages voor de gasten van Sauna & Beauty Oase. Als freelancer ben je verantwoordelijk voor het geven van de juiste behandelingen en service aan de gasten van Sauna & Beauty Oase.  

 

In het kort

  • Verzorgen sportmassages

 

Wie ben jij?

Je bent een enthousiast persoon die representatief is. Je voelt je thuis in onze sauna en bent vriendelijk en spontaan naar onze gasten. Als sportmasseuse beschik je over de juiste diploma’s, certificaten en over enige ervaring. Je hebt een eigen praktijk en bent ingeschreven bij de kamer van koophandel. Tevens ben je beschikbaar op oproepbasis en twee keer in de maand op zondag. 

 

Wat vragen wij van je?

  • Sociaal en communicatief vaardig
  • Beschikbaar op oproepbasis
  • Een eigen praktijk die ingeschreven staat bij de kamer van koophandel.

Heb jij interesse en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Mail je brief met cv en pasfoto naar onderstaand adres of vul het online sollicitatieformulier in.

 

Sauna & Beauty Oase

t.a.v. Corina van Ingen Schenau

Rijksweg 3

6612 AG Nederasselt

Tel. 024-6221718

E-mail: vacature@saunaoase.nl

 

Indien je niet aan bovenstaand profiel voldoet, zal de sollicitatie niet in behandeling worden genomen.

Lees hier ons privacy statement

Online sollicitatieformulier
* Verplichte velden