Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Cadeaubonnen

Met een cadeaubon van Sauna & Beauty Oase kun je iemand een heerlijk dagje naar de sauna of een van onze verzorgende behandelingen cadeau geven. Onze cadeaubonnen zijn namelijk te besteden aan een sauna entree en in onze horecavoorzieningen, maar ook aan een van onze gezichtsbehandelingen of lichaamsbehandelingen. Even helemaal bijkomen tussen het groen doe je bij wellness centrum Sauna & Beauty Oase in Gelderland. 

Sauna cadeaubon

Wil je een origineel cadeau geven? Kies dan voor een sauna cadeaubon. Met een sauna entree bij Sauna & Beauty Oase kun je gebruik maken van al onze luxe binnen en buiten faciliteiten. Alle baden, sauna’s, horecagelegenheden en rustruimtes in ons uitgebreide wellness centrum zorgen voor een unieke spa ervaring waarbij je helemaal tot rust komt. Je kunt zonder te reserveren langskomen bij Sauna & Beauty Oase, waar we zeven dagen in de week open zijn. Wil je een lichaamsbehandeling of gezichtsbehandeling laten verzorgen? Reserveer dan een behandeling online of bel ons op 024-6221718.

Beauty en wellness giftbox

Met een van onze giftboxen geef je niet alleen een dagje sauna cadeau, maar haal je ook de sauna ervaring in huis. Je hebt keuze uit twee boxen: de giftbox relax en de giftbox discovery. Wat zit er in deze beauty en wellness giftboxen?

  • Een cadeaubon voor een dagentree naar ons wellness centrum Sauna & Beauty Oase in Gelderland;
  • Een hoge kwaliteit hamamdoek om sauna ervaring nog beter te maken;
  • In de giftbox relax zit ook een tegoedbon voor een keuzemassage van 25 minuten met keuze uit een brush massage, kaarsmassage of  hot stone massage;
  • Met de giftbox discovery geef je tien dagentrees cadeau met keuze uit twintig verschillende sauna’s en een extra dagentree voor Sauna & Beauty Oase;
  • De giftbox relax bevat een luxe orchidee bodylotion en de giftbox discovery een pot met zuiverend scrubzout.

Sauna & Beauty Oase cadeaubon

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor iemand die alles al heeft of wel toe is aan een dagje wellness om tot rust te komen? Met een van onze cadeaubonnen kun je iemand helemaal in de watten laten leggen in ons beauty en wellness centrum. Geef iemand ook een dagje weg en de mogelijkheid weer helemaal tot rust te komen van de stress van het dagelijks leven met een cadeaubon of giftbox van Sauna & Beauty Oase.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.