Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Tips om van de herfst te kunnen genieten

HERFSTIG GENIETEN

Langzaam zijn de blaadjes aan de bomen aan het verkleuren en aan het loslaten. De wereld heeft een roodbruine gloed en de paddenstoelen schieten weer boven de grond. Het is herfst. Elk seizoen heeft zijn eigen charme en het is de kunst om van elk jaargetijde te genieten. Met zo af en toe een harde herfststorm kan dat soms lastig zijn. Wanneer je weer eens van je fiets afgeregend en gewaaid wordt, zijn de voordelen van de herfst ver te zoeken. Daarom is het belangrijk om bewust te genieten van de positieve kanten van dit kleurrijke seizoen. Wij helpen je graag om een positieve herfst te ervaren en alles uit deze maanden te halen!

LEEF GEZOND

Gezond leven, veel mensen denken hier al snel aan hun eetpatroon en hoe vaak ze naar de sportschool gaan. Echter het heeft ook nog te maken met hoe goed je voor je lichaam zorgt. Gebruik je scrub om je dode huidcellen van je af te halen? Of ben je juist heel veel aan het sporten en wordt het tijd om je spieren tot rust te laten komen tijdens een sportmassage? En als je dan toch al zo van het gezonde eten aan het proberen bent, bij een opgieting van Sauna & Beauty Oase krijg je een vers stuk fruit na afloop.

GA NAAR BUITEN

De herfst biedt prachtige kleuren die zeker het bekijken waard zijn. Ga de deur uit en geniet van al het moois wat de natuur te bieden heeft. Maak een wandeling door het schilderachtige bos of loop een rondje in je tuin. Overal waar je kijkt zul je verschillende details in de natuur zien die het stilstaan en bekijken waard zijn. De paddenstoelen in het bos, de kleurrijke blaadjes op de grond of de kastanjes onder de bomen.

Daarnaast is elke dag beweging iets wat veel voordelen voor je gezondheid heeft. Nog een reden om in de herfst (maar eigenlijk gewoon het hele jaar) lekker naar buiten te gaan en een frisse neus te halen in de tuin.

RUSTEN

Het is belangrijk om soms even je rust te nemen. Ga lekker zitten in een van onze rustruimtes en geniet van de stilte. Bedenk eens hoe relaxed jij jezelf voelt, hoe ontspannen je op het moment bent en probeer dit vast te houden als je de rustruimte verlaat.

Luister goed naar je lichaam. Wanneer je uitgeput bent moet je rust nemen. Wanneer je het gevoel hebt dat je lichaam vast zit, kan je een ontspanningsmassage nemen. Zorg ervoor dat je optijd gaat slapen. Na een dag in de sauna ben je gegarandeerd helemaal tot rust gekomen!

POSITIVITEIT OM JE HEEN

Wanneer je omgeving negatief is, kan dit jouw positiviteit aanpassen. Denk hierbij aan een mooie bal met licht die omringt wordt door zwarte negatieve energie. Het maakt niet uit hoeveel licht de bol afgeeft, door de zwarte negatieve energie absobeert dit waardoor het licht nooit volledig kan schitteren zoals het verdient.

De les die je hier leert is dat het niet uitmaakt hoe vol met positiviteit je zit. Als je omgeving dit niet afgeeft, zorgt dit ervoor dat je zelf minder kan schitteren! Blijf dus uit de buurt van de negatieve dingen.

Een goede manier om ervoor te zorgen dat je zelf vol met energie zit is om bijvoorbeeld optijd te gaan slapen, goed te eten of een dagje lekker tot rust te komen in de sauna

GEZELLIGHEID IN HUIS

Iedereen kijkt graag uit naar thuiskomen, lekker op je zachte bank onderuit ploffen, eventjes je favoriete serie op je televisie bekijken, of alleen al de geur van thuis. Thuis moet voor ontspannning en rust zorgen.

Om dit te stimuleren kan je gebruik maken van items die jouw huis helemaal zen maken. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere geurkaars, zachte kussens of een rustgevend boedhabeeld.

Je moet natuurlijk niet teveel van dit soort dingen doen, want dan wordt je huis ontzettend druk. Probeer een rustige ruimte voor jezelf te creeëren. Ook een goede tip; maak gebruik van natuurlijk licht. Zet die ramen open, laat een briesje door je huis en geniet ervan!

KIJK UIT NAAR LEUKE DINGEN

Je kan in je onderbewustzijn je focussen op leuke dingen die jou een fijn gevoel gevel. Plan bijvoorbeeld een dagje uit met je familie, ga samen met je partner naar de bioscoop of nog beter; boek een dag naar de sauna!

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.