Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Cadeau ideeën voor hem en haar

De feestdagen zijn een tijd vol gezelligheid en samen zijn. De een viert het met pakjes onder de boom en de ander met een creatieve surprise en gedicht. Ben je nog op zoek naar originele cadeautjes voor hem of haar? Geen stress! Wij helpen je met cadeautips voor de feestdagen.

Feestdagen cadeautips man

1. Een massage

Een massage is een origineel en een gezond cadeau. Een massage zorgt voor ontspanning, soepele spieren en verwijderd afvalstoffen uit het lichaam. Wist je dat je bij Sauna & Beauty Oase ook massages kan boeken zonder sauna bezoek? Alle behandelingen zijn elke dag van de week te boeken en ook in de avonduren.

2. Een reisgids

Heeft hij al een reis op de planning staan of weet hij nog niet waar naartoe? Een reisgids komt altijd van pas. Zo zijn er handige reisgidsen voor specifieke bestemmingen en met meerdere opties. Zo kan hij goed voorbereid in alle rust zijn reis beginnen.

3. Een muts of sjaal

Een muts of sjaal komt altijd van pas in de koude wintermaanden. Ook als je hem nog niet zo goed kent is dit een leuk cadeau om te geven. Zo wordt hij elke dag herinnerd aan dat leuke cadeautje van jou!

4. Een badjas

Ideaal voor luie zondag ochtenden: een badjas. Lekker uit bed rollen en met een vers croissantje en een glas jus d’orange plaatsnemen op de bank. Wat is fijner dan om dit in een zachte badjas te kunnen doen?

5. Een cadeaubon voor een dagje wellness

Het oude jaar goed afsluiten of het nieuwe jaar ontspannen beginnen, met een dagje wellness leg je hem helemaal in de watten. Ga je gezellig met hem mee dan heb je ook meteen een leuke dag uit met zijn tweeën! Bij Sauna & Beauty Oase kan je een cadeaubon of gift box kopen.

 

Feestdagen cadeautips vrouw

1. Een persoonlijke brief

Hoe vaak vertel jij je vriendin, moeder of zus wat ze voor je betekenen? In een persoonlijke brief kan je je gevoel misschien makkelijker op papier zetten. Zo bezorg je haar een onvergetelijk cadeau waar geen product tegen op kan.

2. Een abonnement op een tijdschrift

Met een kopje koffie in een luie stoel een tijdschrift lezen, dat is nog eens tijd voor jezelf nemen. Gun jij haar ook zo’n moment? Met een abonnement op een tijdschrift bezorg je haar een wekelijks heerlijk ontspannen momentje van rust.

3. Een Bashya gezichtsbehandeling

Met de feestdagen voor de deur is dit het ideale cadeau: een Bashya gezichtsbehandeling. Door middel van ontspannende technieken met etherische oliën en kruiden worden innerlijke, uiterlijke en geestelijke verzorging aangepakt. Zo wordt de balans tussen lichaam en geest weer hersteld. (Ook te boeken zonder sauna bezoek!)

4. Een bordspel

Een avond heerlijk ontspannen met een glas wijn en een bordspel, dat klinkt toch als muziek in de oren? Bordspellen bestaan voor alle leeftijden en personen, een ideaal cadeau dus. Een aantal leuke bordspellen om haar cadeau te doen zijn Monopoly Deal, Regenwormen en Skip-Bo.

5. Een pedicure behandeling

Je voeten aandacht geven is belangrijk. Gemiddeld zetten we 10.000 stappen per dag. Door haar een pedicure behandeling cadeau te doen zijn haar voeten weer helemaal verzorgt en klaar voor het nieuwe jaar! (Ook te boeken zonder sauna bezoek!)

 

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.