Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Massages

Voor heerlijke wellness en massages ga je naar Sauna & Beauty Oase in Gelderland. Een massage zorgt er niet alleen voor dat je heerlijk tot rust komt, maar kan ook diverse klachten verhelpen. Van cupping massages tot diamant massages, onze professionals verzorgen diverse authentieke massages. Laat je volledig in de watten leggen en geniet daarnaast van onze luxe wellnessfaciliteiten en de heerlijkste gerechten in ons restaurant. Bezoek wellnesscentrum Sauna & Beauty Oase in het groen van Gelderland, weg van het lawaai van de stad.

Diverse massage behandelingen

Bij Sauna & Beauty Oase bieden wij diverse specifieke massages, ieder met hun eigen voordelen. Wij hebben een aantal massages voor je op een rij gezet:

  • Cupping massage: Bij een cupping massage worden er siliconen cups op de huid geplaatst die vacuüm trekken. Op deze manier wordt onderliggend bindweefsel losgemaakt en wordt de doorbloeding en afvoer van afvalstoffen in het lichaam gestimuleerd;
  • Hotstone massage: Een hot stone massage is, zoals de naam al doet vermoeden, een massage waarbij gebruik wordt gemaakt van hete stenen. Hotstone massages hebben diverse voordelen, waaronder dat het spierpijn verlicht, stress vermindert en slaap bevordert;
  • Kruidenstempel massage: Tijdens een kruidenstempel massage maakt de masseur of masseuse gebruik van verwarmde katoenen doeken gevuld met Oosterse kruiden. Deze massage reinigt en versterkt de huid, stimuleert de doorbloeding en activeert de stofwisseling.

Massages voor specifieke klachten

Ook bij specifieke klachten kunnen massages verlichting bieden. Denk bijvoorbeeld aan blessures of andere sportgerelateerde klachten. Bij Sauna & Beauty Oase verzorgen wij ook sportmassages om herstel van een sportblessure te bespoedigen of om blessures te voorkomen. Bij sportmassages wordt de huid stevig gemasseerd, waardoor het bindweefsel losgemaakt wordt en knopen uit de spieren worden gehaald. Voor massages kun je altijd aangeven waar je last van en behoefte aan hebt, zo kan de de masseur daar de focus op leggen.

Wellness bij Sauna Oase

Ben jij ook toe aan een dagje wellness om weer helemaal op te laden? Gun jezelf een dagje wellness met een massage om helemaal tot rust te komen en kwaaltjes te verhelpen. Met een dagentree heb je toegang tot onze verschillende faciliteiten, waaronder diverse sauna’s en baden. Voor een aanvullende massage of andere behandeling kun je vooraf een afspraak maken. Neem dus gerust contact met ons op en maak een afspraak voor een massage bij wellnesscentrum Sauna & Beauty Oase in Gelderland.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.