Close Menu
Klantbeoordeling 8.4
Vragen? Bel 024-6221718
Dagelijks bereikbaar van 10:00 tot 23:00 uur

Gezichtsbehandelingen

Bij Sauna & Beauty Oase verzorgen wij luxe gezichtsbehandelingen om jouw huid weer te laten stralen. Stress kan een doffe huid en onzuiverheden veroorzaken. Kom daarom tot rust in de groene streken van Gelderland en laat je huid diepgaand reinigen, egaliseren en verzorgen voor een veerkrachtige huid zonder onzuiverheden. Bij Sauna & Beauty Oase kun je genieten van onze vele faciliteiten en een behandeling reserveren. Geef jezelf of een ander een dagje naar de sauna met luxe gezichtsbehandeling om heerlijk tot rust te komen.

Luxe gezichtsbehandelingen

Van een Romeinse kruidentempel tot een concert sauna, bij Sauna & Beauty Oase kun je gebruik maken van onze uiteenlopende faciliteiten voor een bijzondere sauna ervaring. Daarnaast kun je ook verschillende behandelingen reserveren, waaronder diverse gezichtsbehandelingen:

  • De Beauty klassiek gezichtsbehandeling met onder andere reiniging van de huid, verwijderen van onzuiverheden en het epileren van de wenkbrauwen;
  • De Bashya gezichtsbehandeling, waarbij gebruik wordt gemaakt van etherische oliën en kruiden voor een ontgiftende behandeling waarvan je helemaal tot rust komt;
  • De Beauty deluxe gezichtsbehandeling is een 70 minuten durende behandeling met een hoofdhuidmassage en algenpakking als aanvulling op de Beauty klassiek behandeling voor het gezicht.

Wat houdt een gezichtsbehandeling in?

Je kunt bij ons kiezen uit diverse gezichtsbehandelingen die verschillen in lengte en inhoud. De Beauty klassiek gezichtsbehandeling en de Beauty deluxe gezichtsbehandeling lijken in essentie op elkaar, maar de deluxe behandeling duurt langer en bevat ook nog een hoofdhuidmassage, gezichtsmassage en zelfwarmende algenpakking. De Beauty klassieke gezichtsbehandeling houdt in:

  • Reiniging van de huid;
  • Diepte reiniging;
  • Verwijderen van onzuiverheden;
  • Epileren van de wenkbrauwen;
  • Masker;
  • Dagcrème afgestemd op jouw huidtype om de gezichtsbehandeling af te maken.

Een dagje sauna met behandeling voor ultiem genieten

Combineer een van onze sauna arrangementen met een gezichtsbehandeling om je huid een optimale boost te geven. Wil je iemand anders eens laten verwennen? Met onze cadeauboxen en cadeaubon kun je een ander een dagje wellness met luxe behandeling cadeau geven. Onze beauty experts verzorgen luxe massages, lichaamsbehandelingen en gezichtsbehandelingen om jouw dag naar de sauna perfect te maken. Maak je dagje sauna compleet met een van onze gezichtsbehandelingen.

Meld je aan voor aanbiedingen

Schrijf u in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste acties en de scherpste aanbiedingen. Wij sturen maximaal één keer per maand een nieuwsbrief. Lees hier ons privacy statement.